TOROSLAR ÜRETİYOR, YOLLAR YENİLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR ÜRETİYOR, YOLLAR YENİLENİYOR


 

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım, kilit parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kendi bünyesindeki Kilit Parke Taşı Üretim Tesisi ile kilit parke ihtiyacını en hızlı bir şekilde karşılayan belediye, ekonomik olarak da tasarruf sağlıyor.

Mevcut kaldırımları da bakımdan geçirerek yenileyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle yeni yerleşim alanları ile yaya yollarını vatandaşların ihtiyaçlarına uygun hale getiriyor. Ekipler, bu kapsamda Çağdaşkent Mahallesi’nde kilit parke kaldırım çalışması yaptı.

 

“HER ZAMAN DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

‘Çevik ve Üreten Belediyecilik’ anlayışı ile çalışmaya devam ettiklerini belirten Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Üreten bir belediyeyiz. Kendi ekip ve ekipmanlarımızla kilit parke üretimi yapıyoruz. Sokaklarımıza döşediğimiz kilit parke çalışması ile vatandaşlarımızı yazın tozdan kışın da çamurdan kurtarmak adına var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Her mahallenin beklentisine cevap verebilmek için yoğun bir tempo ile çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Yılmaz, ilçe merkezinin yanı sıra yüksek kesimlerdeki mahallelerde de üst yapı çalışmalarının devam ettiğini kaydederek; “Yollarımızı daha güvenli ve modern hale getirmek için çalışmalarımızı hemşehrilerimizin talepleri ve belli bir plan doğrultusunda sürdürüyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA