MERSİN LİMANI’NDA YAKALANAN KOKAİN DAVASINDA 4 SANIĞA TAHLİYE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN LİMANI’NDA YAKALANAN KOKAİN DAVASINDA 4 SANIĞA TAHLİYE


 

Mersin Limanı’nda, 16 Haziran 2021’de ele geçirilen 1,3 ton kokainle ilgili davada, 67 yıl 6’şar ay ağır hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu 6 sanıktan 4’ü tahliye edildi.

Haber Merkezi

 

Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin, Mersin Emniyet Müdürlüğü’nün desteğiyle 16 Haziran 2021’de düzenlediği operasyonda, Liberya bandıralı bir gemideki muz yüklü iki konteynerde toplam 1 ton 300 kilogram kokain ele geçirilmişti. Olayla davanın üçüncü duruşması bugün yapıldı. Mersin 8. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıkların tamamı ile avukatları katıldı.

 

“BİR NEVİ KENDİMİ İHBAR ETTİM”

ANKA Ajansı’nın aktardığına göre; sanıklardan B.Ş., duruşmada yaptığı savunmasında, yakalanan uyuşturucu ile bir ilgisinin bulunmadığını belirterek şunları söyledi: “Muz konteynerleri limana indikten sonra başımıza kötü bir olay gelmesin diye araştırma yaptım. Sonra KEP üzerinden polise, konteyner numaralarını da belirtmek suretiyle tümünde arama yapılması için başvuruda bulundum. Bir nevi kendi kendimi ihbar ettim. Uyuşturucu ile bir alakam yoktur. Konteynerler bizim şirketin deposuna gelecekti. Depoya geldiğinde mühürlü oluyorlar, bu konteynerleri isteyen birisi yoktu. Özellikle uyuşturucu çıkan konteynerlerle ilgili herhangi bir talep özelde olmadı. Suçsuzum, beraatımı talep ediyorum.”

Duruşmada daha sonra 6 tanık dinlendi. Dinlenen tanıkların tümü uyuşturucu konusuna bir bilgilerin olmadığını iddia etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA