TİY’DEN PLAY-OFF İÇİN DESTEK ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DEN PLAY-OFF İÇİN DESTEK ÇAĞRISI


 

Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, Amed maçı öncesi basın toplantısı yaparak, destek çağrısında bulundu. Başkan İlk, “Tarsus İdman Yurdu’nun başarısı için her zaman elimizi taşın altına koyarız” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Play Off grubuna kalmak için başarı basamaklarını birer birer çıkan Tarsus İdman Yurdu yönetimi, destek bekliyor.

Kısa bir süre önce kulüp başkanı olan Ali İlk, Amed maçı öncesi basın toplantısı yaparak, destek çağrısında bulundu. Kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıya bazı yönetim kurulu üyeleri ile Teknik menejer Armağan Yapıcı da katıldı.

 

“BAŞKANIMIZ HALUK BOZDOĞAN YANIMIZDA”

Konuşmasının başında takımın zor  bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Ali İlk “Zor bir dönemden geçiyoruz. Ancak başta belediye başkanımız Haluk Bozdoğan olmak üzere yönetim olarak teknik heyet ve futbolcularımızla, taraftarımızla bir ve bütün olarak zorlukları aşmaya gayret ediyoruz. Şu anda takımımız 2. lig beyaz grupta Play Off grubuna kalmak için başarı basamakları birer birer çıkıyor. Geçen haftaki zorlu Pazarspor maçını da kayıpsız geçtik. Artık önümüzde bir Amed maçı var. Rakibimiz de Play off için mücadele veriyor. Dolayısıyla bu hafta iç sahada oynayacağımız zorlu maçı da kazanıp Play off hedefimize biraz daha yaklaşmak istiyoruz” dedi.

 

TARAFTARA ÇAĞRI

Taraftarlara da çağrıda bulunan başkan İlk  şunları söyledi: “Taraftarımız bizim her şeyimiz. Ancak maçlarda kimse taşkınlık yapmasın, kimse küfürlü slogan atmasın. Bilet almadan kimse stada geçmesin ve trübünlerde merdiven boşluklarına oturmasın. Yoksa  kulüp olarak ceza yiyoruz. Kurallara uyarak ve centilmence hareket ederek önce Play off’a kalacağız, sonra da eleme maçlarında başarılı olup 1. lige çıkacağız”.

 

“YA YENİ BİR STAT YAPIN YA DA TRİBÜN KAPASİTESİNİ ARTTIRIN”

Başkan Ali İlk, geçen hafta deplasmanda oynadıkları Rize Pazar maçına da değinerek, 15 bin nüfuslu Pazar ilçesinde 3-4 yıldızlı 4 otel olduğunu yine takımlarının 6 bin kapasiteli statları bulunduğunu ifade ederek “Tarsus’ta 1950 yılında yapılmış 4.500 seyirci kapasiteli bir stad var. Ya yeni bir stat yapalım, yada yeni tribün ekleyerek seyirci kapasitesini 20 binlere çıkaralım. 400 bin nüfuslu bu kentte acilen kalacak 3-4 yıldızlı otellere ve  stadın  seyirci kapasitesinin artırılmasına ihtiyaç var. Bu kente gelecek misafir takımları konaklatacak bir otelimiz bile yok. bunları aşmalıyız. Bu hususta iktidar ve muhalefet milletvekillerinden, tüm siyasilerden destek istiyoruz. Bizlere bugüne kadar destek olan eski Kulüp başkanlarına, önceki başkan Şahin Kırbıyık’a ve bugünkü zor durumlarda destek veren Belediye Başkanımız Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ediyorum. Tüm zenginleri ve hayırseverleri Tarsus İdmanyurdu’na maddi destek vermeye çağırıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA