MERSİN, BAL’DA UMDUĞUNU BULAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN, BAL’DA UMDUĞUNU BULAMADI


 

Ligi aylarca lider götüren Silifke Belediyespor’un son maçında yenilmesi ile şampiyonluktan olduğu BAL’da Erdemli Belediyespor Süper Amatör’den gelen takımla play-aut oynayacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) normal sezon bitti. 4’ncü Bölge 1’nci grupta mücadele eden Mersin ekipleri bu sezonda şampiyon çıkaramadı. Ligi aylarca lider götüren Silifke Belediyespor son maçında yaşadığı puan kayıplarıyla şampiyonluktan oldu. İl sıralamasını 2’nci bitiren Erdemli Belediyespor Süper Amatör’den gelen takımla play-aut oynayacağı ligde Mersin 33 FK ve İdman Yurdu 1925 ise veda eden ekipler oldu.

 

SİLİFKE SON MAÇTA YIKILDI

Aylarca ligde liderlik koltuğuna oturan, son 3 haftaya kadar mağlubiyet görmeyen Silifke Belediyespor son 3 karşılaşmanın 2’sini kaybederek şampiyonluktan oldu. Ligin son maçında en yakın takipçisi Adana FK ile karşılaşan Silifke temsilcisi maçı 3-0 kaybedince 3’ncü lige çıkma fırsatını da kaybetti. Son haftalarda ki kötü performansla şampiyonluğu kaybeden Silifke’de teknik ekip ve yönetimin istifası gündeme geldi.

Bu arada İl sırlamasını 1’nci bitiren Silifke Belediyespor yeni sezonda da Bölgesel Amatör Ligde oynayacak.

 

PLAY-AUT OYNAYACAK

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Erdemli Belediyespor ligde umduğunu bulamayan ekiplerden. Sezon boyunca istikrarlı bir görüntü çizemeyen Erdemli ekibi İl sıralamasını 2’nci bitirerek Süper Amatör ligden gelen takımla play-aut oynayacak. Tarafsız sahada tek maç üzerinden oynanacak olan maçta kazanan yoluna Bölgesel Amatör Ligde yoluna devam edecek. Erdemli Belediyespor ligin son maçında ise evinde Sarıçam Kürkçüleri 2-1 yenerek lige galibiyetle veda etti.

 

MERSİN 33  FK VEDA ETTİ

Sezona büyük umutlarla başlayan Mersin 33 FK BAL’a veda eden ekiplerden oldu. Sezona büyük transferlerle giren, şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösterilen Mersin 33 FK umadığı bir sezon geçirince İl sıralamasında 3’ncü olabildi. 3’ncü olan Mavi Beyazlı ekip bu durumda lige veda etti. Mersin 33 FK yeni sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek.

 

İLK VEDA EDEN İDMANYURDU 1925 OLDU

Lige girip girmeyeceği son hafta belli olan İdman Yurdu 1925 lige ilk veda eden ekip oldu. Kadro kurmakta zorlanan, deplasmana gidecek araç bulamayan, bin bir zorluklarla mücadele eden Kırmızı Lacivertli ekip Bölgesel Amatör lige veda ederek önümüzde ki sezon Süper Amatör Ligde oynayacak. Ligin son maçında Kozan FK takımına 3-0 mağlup olan İdman Yurdu 1925 sezonu mağlubiyetle kapatmış oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA