MUZAFFER TOZLU’DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR… | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUZAFFER TOZLU’DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR…


 

Ligin son maçında Adana’da Adana FK takımına 3-0 yenilerek 3’ncü lige çıkma şansını kaybeden Silifke Belediyespor’un teknik patronu Muzaffer Tozlu, zehir zemberek açıklaması ile gündeme oturdu.

HEDİYE EROĞLU

 

Şampiyonluk yolunda son maçına çıkan Silifke Belediyespor, Adana deplasmanında karşılaştığı Adana 1954 FK’ya ikinci yarıda yediği gollerle 3-0 mağlup olarak ligi 2. sırada tamamladı. 3. Lig Play-off maçları oynama hakkını kaybeden Silifke Belediyespor, Mersin takımları arasındaki sıralamayı 1. tamamlayarak, gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadelesine devam edecek.

 

“YALNIZ BIRAKILDIM”

Silifke Belediyespor’un teknik patronundan zehir zemberek açıklama geldi. Teknik Direktör Muzaffer Tozlu, maç öncesi ve sonrası yaşananları sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile anlattı.

Tozlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde; “Başkanım Gürhan Dölek ve yönetim kurulumuzun isteği üzerine bugüne kadar açıklama yapmadığımın bilinmesini istiyorum. Adana FK kulübü ve yönetim kurulu tarafından yaklaşık 1 aydır bana yöneltilen iftiralar,tehditler bir tarafa Adana’da oynadığımız maçtan önce ve bütün maç boyunca özellikle beni hedef alarak Adana FK taraftarı tarafından şahsıma ve aileme edilen küfürleri delikanlılığı ile övünen Adana FK seyircisine yakıştırmadım. Silifke’de oynanan ilk maçta ne hocasına ne yönetimine tek küfür edilmemesi delikanlılığın daniskasıdır.

Yıllar önce Hatayspor takımından hocam olan Ercan Albay ve yıllardır ağabey dediğim eski futbolcu Necip Erdoğan’dan bu küfürler karşısında bir defa olsun seyircilere dönüp ayıp oluyor şeklinde bir uyarı bekledim ama maalesef göremedim. O nedenle bu insanlar artık benim ne hocam nede ağabeyimdir. Kimse beni başka insanlarla karıştırmasın,

Ben ne başka takımın kadrosuna karışacak kadar korkak, nede görüştüğüm hoca arkadaşlarımdan talepte bulunacak kadar acizim. Delikanlılık duruşla ve davranışla olur. Evet biz sadece Adana FK maçını ve şampiyonluğu kaybettik, adamlığımızı değil.

En son sözümde Mersin TÜFAD başkanı ve yönetimine; Adana FK futbol takımı yönetimi senin üyelerin olan Muzaffer Tozlu ve Burhan Baygın'a yazılı ve görsel medyadan saldırıyor ve sizlerden tek açıklama veya beyanat gelmiyor. Neden gelsin ki, rahatınız yerinde, tuzunuz kuru.

TÜFAD'ın kuruluş amacı, ‘aidat toplayalım, antrenörleri kafaya alıp, tekrar seçimi kazanmak için yiyelim içelim, turnuva düzenleyelim, bol bol plaket ve forma dağıtalım” mı? Yoksa antrenörlerin hakkını,hukukunu korumak ve zor günlerinde yanında olmak mı?”.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA