SONA YAKLAŞILIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SONA YAKLAŞILIYOR!


 

Sürprizler ile hesapların karıştığı Mersin Süper Amatör’ün play-off maçalarında sona doğru yaklaşılıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Süper Amatör’ün play-off maçalarında sona doğru yaklaşılıyor. Normal sezonda sürpriz yaparak uzun süre ligde lider olan, daha sonra play-off’lara kalma başarısı gösteren Homurlu 1951 Spor sürprize devam ediyor. Play-off maçlarında liderlik koltuğuna oturan Homurlu hafta içi oynayacağı Anamur maçı büyük ölçüde şampiyonu belirleyecek.

Mersin Camspor ise hafta içi maçlarında Homurlu Anamur Belediyespor maçının sonucunu bekleyecek. Çok iyi bir lig geçiren Çukurova Birlik FK ise play-off’da hiçbir umudu kalmadı. Son 2 haftaya girilen play-off’da artık ince hesap kitap işleri yapılmaya başlandı.

 

GÖZLER BU MAÇTA

4 kulüp içinde en mütevazi kadroya sahip olan Homurlu play-off maçlarında ki performansı ile liderliği hakketti. Hafta sonu Tarsus deplasmanında Çukurova Birlik FK ile karşılaşan Homurlu etkili oynadığı maçı 2-1 kazanarak puan farkı ile lider oldu. Şuana kadar oynadığı 4 karşılaşmada 8 puan toplayan Homurlu en yakın takipçisi Anamur’un 2 puan önünde yer alıyor.

Çarşamba günü Anamur Belediyespor’u konuk edecek olan Homurlu bu karşılaşmayı kazanması halinde büyük ölçüde Bölgesel Amatör Lige çıkacak. Anamur ekibinin kazanmaktan başka çaresi yok. Homurlu Anamur Belediyespor karşılaşması Çarşamba günü saat 15.00’da oynanacak. Homurlu’ya 2-1 kaybeden Çukurova Birlik FK play-off’da hiçbir iddiası kalmadı. Lige erken havlu atan Tarsus ekibi sosyal medya hesabından Mersin sporunu eleştiren paylaşım yapması ise tepkilere neden oldu.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Play-off’lara kötü bir giriş yaparak oynadığı 3 karşılaşmada 3 beraberlik alan Anamur Belediyespor Camspor’u yenerek umut tazeledi. Çekişmeli geçen 90 dakikada tek gol çıktı. Ev sahibi attığı tek golle 1-0 kazanan Anamur temsilcisi gözlerini hafta içi oynayacağı Homurlu maçına çevirdi. Lider Homurlu’nun 2 puan gerisinde bulunan Anamur olmak ya da olmamak maçına çıkacak.

Anamur’a 1-0 kaybeden Mersin Camspor işini zora soktu. Mavi Beyazlı ekip büyük umutlarla çıktığı karşılaşmayı 1-0 kaybederek şampiyonluk şansını rakiplerinin eline bıraktı. Hafta içi oynanacak maçlarda Camspor’un kazanması yetmiyor.  Rakipleri Homurlu ile Anamur Belediyespor karşılaşmasının berabere bitmesini bekleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA