POLİSTEN ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TRAFİK EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİSTEN ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TRAFİK EĞİTİMİ


 

Haber Merkezi

Mersin’de Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Polis Haftası etkinlikleri kapsamında bir alışveriş merkezinde trafik eğitimi düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında; Yenişehir Palm City Alış-Veriş Merkezinde vatandaşlara yönelik Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli tarafından; Trafik sistemi ve trafik kurallarına uyma bilinci, karayolunda yolcu olarak dikkat edilecek hususlar, karayolunda yaya olarak uyulması gereken kurallar, alkolün etkisi altında araç kullanma

hız ve hıza bağlı riskler (hız limitleri) dönüş kuralları, araç kullanırken cep telefonu ile görüşme, trafik ve çevre, trafikte saygı konularında bilgilendirme yapılarak broşür dağıtıldı.

Trafik güvenliğine dair İçişleri Bakanlığı’nca “Bi Hareketine Bakar Hayat” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında üzerinde giydirme çalışmaları yapılmış olan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne tahsisli “Emniyet Kemeri Simülasyon Aracı” ile emniyet kemeri kullanımının önemi konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılarak vatandaşlar emniyet kemeri simülasyon aracına bindirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA