BAŞKAN GÜLTAK: “İTİRAZ EDİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN GÜLTAK: “İTİRAZ EDİN!


 

Karaduvar’ın ‘Depolama ve Lojistik Alanı’ olarak işaretlenmesine gelen tepkiler üzerine Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak’tan itiraz açıklaması geldi. Gültak bölge sakinlerine de itiraz etme çağrısı yaptı.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisinin geçen ay CHP, AKP ve MHP'li meclis üyelerinin onayıyla Akdeniz ilçesindeki Karaduvar Mahallesi'nin ‘Depolama ve Lojistik alanı' olma önerisi kabul edildi. Ancak, bu yeni planlama kararından son anda haberi olan vatandaş duruma isyan etti.

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Nisan ayı meclis toplantısında da gündeme gelen konuyla ilgili Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kendisini düzenlemeye itiraz edeceğini açıklayarak, vatandaşları da itiraz etmeye çağırdı.

 

“BÖLGENİN İMAR PLANI KONUT + TİCARET OLACAK”

Başkan Gültak, “Konu Büyükşehir Meclisi’nde oy birliğiyle geçti. Akdeniz Belediyesi olarak itiraz edeceğim buraya, vatandaş da etsin. İmar planının da ticaret ve konut olarak değiştirilmesini sağlayacağım.  Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile de görüştüm. Bölgenin imar planlarını ticaret artı konuta çevirdiğimiz de konu çözülmüş olacak. Konuyla ilgili doğrudan beni eleştirenler oldu ancak konunun benimle hiç alakası yok” dedi.

 

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA