ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTARDA BULUŞTU


 

Haber Merkezi

11 Noktada İftar programı düzenleyen Erdemli Belediyesi bu defa Şehit ve Gazi aileleri ile bir araya geldi.

Erdemli Belediyesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen iftar programında, semazenler döndü, ilahi ve ney dinletisinde bulunuldu. Kuran-ı Kerim ve duaların ardından birlikte iftar yapıldı.

İftar yemeği öncesinde Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve protokol masaları tek tek gezdi.

Bu toprakların Türk ve Müslüman kalıyorsa bu Şehit ve Gazilerimizin sayesinde olduğuna dikkat çeken Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Biz, özgür bir ülkede yaşamamızın yegâne mimarları olan şehit ve gazi ailelerimizi ayrı bir yere tutuyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Allah sizlerin ayağınıza taş değdirmesin. Bu milletin, bu ülkenin kıyamete kadar Türk ve Müslüman yurdu olarak kalması için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz inşallah. Tüm şehit ve gazi ailelerimizin önünde saygıyla, muhabbetle eğiliyor, sizleri yüce Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

Programda birlik ve beraberliğin sağlandığını ifade eden Kıbrıs Gazisi Mehmet Uçar ise “Sağ olsun, Allah razı olsun. Çok iyi bir şey başkanımız yaptı. Bütün gazilerimize, şehitlerimize burada birlik beraberlik sağladı” diye konuştu.

Birlik beraberlikte duyduğu memnuniyeti ifade eden bir diğer Gazimiz, Kıbrıs Gazisi Fahri Çarpar, “Şimdi Ramazan dolayısıyla her yıl belediyemizin düzenlemiş olduğu Ramazan iftar programına zaten geliyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Programdan memnun olduğunu ifade eden şehit yakını Meryem Evdilek, “Güzel bir akşam, güzel bir ortam, memnunuz yani” diye konuştu.

Öte yandan program Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun, Gaziler ve Şehit ailelerine Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim etmesiyle sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA