TAŞLI SOPALI KAVGA SINIR DIŞI ETTİRDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAŞLI SOPALI KAVGA SINIR DIŞI ETTİRDİ!


 

Mersin’de geçtiğimiz günlerde Suriye uyruklu iki grup arasında çıkan ve sosyal medyada gündem olan demir çubukların havada uçtu taşlı sopalı kavga sonrası 7 kişinin sınır dışı edilmesi için işlem başlatıldı.

Haber Merkezi

 

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi'nde Suriye uyruklu iki grup arasında 4 Nisan günü henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Kalabalık iki grup arasındaki kavgada, demir çubuk ve sopalar kullanılırken, taraflar bir birlerine acımasızca saldırdı. Kavga sırasında bazı kişilerin tarafları sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Kavga daha sonra tarafların dağılmasıyla sona erdi.

Emniyet birimlerine her hangi bir şikayetin olmadığı kavga anına ilişkin görüntüler ise bölgedeki bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, kalabalık iki grubun bir birlerine sopa ve demir çubuklarla saldırdıkları görüldü.

 

7 SURİYELİ GERİ GÖNDERME MERKEZİNDE

Ülke genelinde eleştiri ve tepkiye neden görüntüler sonrası yetkililer harekete geçti Mersin İl Göç İdaresi’nden yapılan açıklamada, “4 Nisan 2022 günü saat:17.15 sıralarında Akdeniz ilçesi Hal Mahallesi 6092 sokakta meydana gelen darp olayı ile alakalı haklarında kolluk görevlilerince adli işlem yapılan 7 Suriye uyruklu yabancı şahısların adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğünce sınır dışı iş ve işlemleri yapılarak geri gönderme merkezine sevkleri yapılmıştır.

Kamu düzeni ve Kamu güvenliğini bozan yabancı uyruklu şahıslar hakkında sınır dışı iş ve işlemleri il göç idaresi müdürlüklerince yerine getirilmektedir” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA