SİLAH İDDİASI MECLİSİ KARIŞTIRDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLAH İDDİASI MECLİSİ KARIŞTIRDI!


 

Akdeniz Meclisi’nde MHP’li Meclis Üyesi Tufan Nenni’nin salona silahla girdiği iddiaları tansiyonu yükseltti. Cumhur İttifakı ile HDP-CHP meclis üyeleri arasında tansiyon yükselirken salona zabıtalar girdi, Bunun üzerine toplantıya ara verildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Akdeniz Belediye Meclisi’nin Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumunda tansiyon yükseldi.

EnerjiSA’ya arsa satışı ile ilgili teklif görüşmelerinde Cumhur İttifakı meclis üyeleri, HDP ve CHP’li Meclis üyelerinin karara geçen ay reddederken bu ay kabul etmesini eleştirmesi üzerine gerilim yaşandı.

Tartışmalarda HDP’li Yıldırım Akpınar’ın konuşması esnasında MHP’li Meclis üyesi Tufan Nenni’nin üzerinde silah bulunduğuna dair iddialar üzerine salon bir anda karıştı. Nenni sandalyenin üzerine çıkarak, “Üzerimde silah yok” diye bağırmasına rağmen, CHP ve HDP’liler ayaklanarak, duruma tepki gösterdi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, salonu sakinleştirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Gültak, “Silah var mı? Silahın var ise çıkar, silah nerede?” diyerek iddianın doğru olmadığını belirtirken, salona zabıtalar girdi ve toplantıya kısa bir süre ara verildi. 

Nenni’nin belinde silah kılıf olması nedeniyle böyle bir iddianın ortaya atıldığı ancak kılıfın boş olduğu öğrenildi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA