YİNE MERSİN LİMANI YİNE KOKAİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE MERSİN LİMANI YİNE KOKAİN!


 

Mersin Limanı’na ulaşamadan Malta’da yakalanan kokainlerin görüntülerini gazeteci Murat Ağırel paylaştı. Ağırel’in belirttiğine göre yakalanan kokainin değeri 108 milyon euro!

Haber Merkezi

 

Ekvador'dan Mersin Limanı'na getirilen muz yüklü konteynerlerde sık sık kilolarca kokain ele geçirilirken son olarak Malta’dan Mersin Limanı’na gelmek üzere olan gemide de piyasa değeri 108 milyon euro olan 800 kilogram kokain ele geçirildi.

Yeniçağ yazarı Murat Ağırel, Kolombiya'dan Türkiye'ye doğru gelmekte olan bir gemide muzların arasında piyasa değeri 108 milyon euro olan 800 kilogram kokain ele geçirildiğini söyledi. Ağırel, geminin Malta'da aranması sonucu uyuşturucunun ortaya çıktığını da belirtti. Gönderici ve alıcı bilgilerine de ulaştığını belirten Ağırel, cumartesi günkü yazısında bunları açıklayacağını söyledi.

 

İŞTE DETAYLAR!

Malta'nın serbest limanında gümrük yetkilileri tarafından rekor miktarda 800 kilo kokain ele geçirildi. Bugünkü haciz, hem büyüklüğü hem de 108,2 milyon Avro değerinde olduğu tahmin edilen sokak değeri açısından tarihi bir olay olarak yorumlandı.

Çarşamba sabahından Perşembe öğleden sonra geç saatlere kadar süren uzun bir operasyonda, Freeport Scanning tesisinde görevli gümrük memurları, 40 ft'lik bir soğutuculu konteynerde saklanan kokaini ele geçirdi ve ele geçirdi.

Kargo, Kolombiya'daki Turbo limanından Türkiye'deki Mersin limanına, 1200 kutu muzlu bir soğutmalı yük ile gidiyordu.

Yetkililer, olay yerine çağrılan Malta Polis Uyuşturucu Timi üyeleriyle birlikte soğutucuyu açarak tüm kutuları fiziksel olarak incelemeye başladılar ve ardından 26 kutuya gizlenmiş 800 paket beyaz maddeyi kaldırdılar. yüksek saflıkta kokain.

Paketler her biri 1 kg net ağırlık taşıyordu ve meyve kutularının içine gizlenmişti. Bununla birlikte, yoğunluk ve tutarlılık farkı, tarama görevlileri tarafından hemen işaretlendi.

Dava, daha fazla soruşturma için Malta Polisi Uyuşturucu Gücüne devredildi ve soruşturmayı görevli Yargıç Marsianne Farrugia yürütüyor.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA