ÇBK’DAN AVRUPA HÜSRANI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’DAN AVRUPA HÜSRANI!


 

Sezona 3 kupa hedefiyle başlayan ve birinci hedefine Türkiye Kupası ile ulaşan Çukurova Basketbol, Avrupa Kupası macerasında ise Galatasaray’a 75-67 yenilip, 4’üncü olarak kente büyük bir hüsran yaşattı.

HEDİYE EROĞLU

 

Sezona büyük hedeflerle başlayan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, arkasına aldığı büyük desteğe rağmen Avrupa’da kenti hüsrana uğrattı. Sezona 3 kupa parolası ile başlayan Çukurova Basketbol şuana kadar oynadığı 2 kupadan birini alabildi.

Fransa'nın Bourges kentinde düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) Final Four organizasyonunun 4’lü finaline erken veda etmenin şaşkınlığını yaşatırken, 3'üncülük maçında Galatasaray’a 75-67 yenildi ve Avrupa dördüncüsü oldu. 

İçerde rakiplerine kök söktüren ve farklı galibiyetleri ile tanınan Çukurova Basketbol’un, kupanın en büyük adayları arasında gösterilirken Avrupa’dan hüsranla dönmesi, gözleri yönetime çevirdi. Ancak her fırsatta ligin üstünde kadro kurulduğunu dile getirip,başarıyı kendisine mal eden yönetimin başarısızlıkta sessizliğe gömüldüğü gözlendi.

 

 

SALON: Palais Des Sports Du Prado / Bourges-Fransa

HAKEMLER: Martin Vulic, Milosav Kaludjerovic, Ariadna Moreno

GALATASARAY: Eda Şahin, Kaela Davis 17, Melis Gülcan 16, Mısra Albayrak, Sude Yılmaz, Pelin Bilgiç 2, Kelsey Plum 16, Gizem Başaran, Tina Krajisnik 13, Gizem Yavuz, Merve Aydın 10, Shante Evans 1,

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Asena Yalçın 2, Shavonte Zellous 9, Melis Talay, Sinem Ataş 3, Temi Fagbenle 7, Tiffany Hayes, Yvonne Turner 4, DeWanna Bonner 22, Kristine Anigwe, Esra Ural Topuz 2, Jasmine Thomas 7, Nika Baric 11,

 

1'İNCİ PERİYOT: 13-13

İLK YARI: 42-34

3'ÜNCÜ PERİYOT: 59-42

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA