AYDINCIKLILAR DİYALİZ ÜNİTESİ İSTİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYDINCIKLILAR DİYALİZ ÜNİTESİ İSTİYOR


 

Aydıncık Devlet Hastanesi’nde diyaliz ünitesi olmadığı için Anamur ilçesine gitmek zorunda kaldıklarını belirten böbrek hastaları ilçelerine diyaliz ünitesi kurulmasını istiyor.

Hasan Küçük

 

Mersin’in Aydıncık İlçesi’ndeki devlet hastanesinde diyaliz ünitesi bulunmaması nedeniyle haftanın 3 günü servis ile Anamur’a götürülen böbrek hastası 5 kişi 4 saati bulan yolculuğun yorucu olduğunu ifade ederek ilçelerine diyaliz ünitesi kurulmasını talep etti.

Hastalar adına gazetemize talebini dile getiren böbrek hastası Mustafa Han, “Aydıncık’ta böbrek hastası 5 kişiyiz. Aydıncık Devlet Hastanesi’nden diyaliz ünitesi olmadığı için haftada 3 gün diyaliz cihazına bağlanmak için Anamur’a gitmek zorunda kalıyoruz. Anamur’a gitmek için sabah saat 5’te servis ile yola çıkıyoruz. Servis yol güzergahında bulunan Tekmen ve Bozyazı’daki hastalarına almak zorunda kaldığı için yolculuk 2 saat sürüyor. Bunun 2 saati de dönüşte yaşanıyor. Yorucu bir yolculuk yaşıyoruz. Yetkilerimizden ilçemize diyaliz ünitesi kurmalarını istiyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA