DEAŞ ŞÜPHELİSİ 6 KİŞİ TUTUKLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEAŞ ŞÜPHELİSİ 6 KİŞİ TUTUKLANDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin’de terör örgütü DEAŞ’a yönelik operasyonda göz altına alınan 14 kişiden 6’sı tutuklandı.

Corum Cumhuriyet Başsavcılığının silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yürütmekte olduğu soruşturma dosyası kapsamında tutuklanan M. E. isimli şahsın ikamet aramasında ele geçirilen hard disk üzerinde yapılan incelemede DEAŞ terör örgütünüin çatışma, infaz, propaganda görüntülerinin yanı sıra terör örgütü mensuplarına ait çok sayıda fotoğraf ve resmin yer aldığının tespit edildi.

Hard disk içindeki videolarda yapılan detaylı çalışma sonunda il merkezi, Tarsus  ve Anamur’da yapılan operasyonlarda  M.Y.R., N.A.B., L.A., A.A., M.O., A.B., LY.H., M.O, M.M. isimli 9 şüpheli yakalandı. Süren çalışmalar sonunda terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdiği ve örgüt adına para transferleri gerçekleştirdiği tespit edilen A.S. isimli şüpheli yakalandı. TEM Dairesi Başkanlığından gelen bilgi iletimlerinden tespit edilen A.F., M.E. ve A.E.M. isimli 3 şüpheli daha yakalandı.

Adliyeye sevk edilen M.Y.R, N.A.B, İ.A, A.S, A.F, B.S tutuklanırken 6 şüpheli mahkemece serbest bırakılmış, 2 şüpheli ise Adli Kontrol Kararı ile serbest bırakıldı.

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA