İYİ PARTİ’DEN ŞOFÖRLER ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İYİ PARTİ’DEN ŞOFÖRLER ZİYARET


 

Haber Merkezi

 

İYİ Parti Mersin İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeleri Ocak ayında yapılan Genel Kurulda güven tazeleyen Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarıyı ziyaret etti.

Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar ve İl Genel Sekreteri Ali Yanık, Gençlik Kolları İl Başkanı Av.Muhammed Gülhan, Kadın Kolları Başkanı Tuğba Durur, İl Başkan yardımcısı Abdurahman Doğulu ile İl yönetim kurulu üyeleri, 7 Ocakta yapılan olağan Genel Kurulda üyelerin büyük bir çoğunluğu ile tekrar Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen  Veysel Sarı’ya tebrik ziyaretinde bulundular.

Konukları, Mersin İl Başkanı ve Yönetimini kapıda karşılayan Başkan Veysel Sarı İyi parti İl Yöneticilerine Odanın üye yapısı ve çalışmaları ile Yönetiminde bulunduğu TŞOF Hakkında bilgi verdi ve İyi parti İl Başkanı ve Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İyi parti İl Başkanı Mehmet Dular ise yapılan çalışmalar ve Mersin Halkının İyi Partiye bakışı konusunda bilgiler aktardı ve şunları söyledi; “Mersin halkının gönlünde müstesna bir yer edinen Millet İttifakının ikinci güçlü partisi olmanın bilinci içinde halkımızın yanında olmayı prensip edinmiş İyi Parti Mersin İl Başkanlığı olarak, halkımızın yaşadığı geçim sıkıntısı ve Ülke ekonomisinin kurtuluş projelerini anlatarak Mersin’de iyi bir yolda olduğumuzu hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımızın umudu bir parti olarak çalışmalarımız seçimlere kadar etkin bir şekilde tempomuzu arttırarak sürdürülecektir”.

Ziyaretin sohbet kısmında ise, Başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinin Mersin ve Mersin halkının sorunları ve çözümüne yönelik projelendirilen konuları ele aldı ve Ziyaret anı fotoğraflarının çekimi ile son buldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA