ZORDAKİ AVUKATLAR İÇİN UYUM OFİSİ HİZMETE GİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZORDAKİ AVUKATLAR İÇİN UYUM OFİSİ HİZMETE GİRDİ


 

Mersin Barosu’na kayıtlı, avukatlık mesleğinde 0-5 yıl arası kıdemde olan avukatların ekonomik sıkıntıları gözetilerek, ekonomik zorluk yaşamadan mesleki faaliyetlerini sürdürebilmelerine katkı sağlamak amacıyla Mersin Barosu tarafından hayata geçirilen Uyum Ofisi’nin açılışı yapılarak avukatların hizmetine girdi.

Haber Merkezi

 

Mesleğe yeni adım atan, ofis açmak isteyip de açamayan genç avukatlar, Mersin Barosu’nun açmış olduğu hazır ofiste mesleğini icra edebilecek. Gökdelen 15. katta gerçekleşen ofis açılışını Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem Baro Başkanı Av. İsa Gök, avukatlar ve stajyer avukatlarla birlikte yaptı.

 

“MESLEĞE YENİ ADIM ATAN MESLEKTAŞLARIMIZA BÜYÜK ÖLÇÜDE DESTEK OLUYORUZ”

Uyum Ofisi Projesi’ni çok önemsediklerini ve üzerinde titizlikle çalıştıklarını ifade eden Baro Başkanı Gazi Özdemir, “Avukatlık ofisi açmak isteyip de açamayan avukatlarımızın kullanımı için hayata geçirmiş olduğumuz ‘Mersin Barosu Uyum Ofisi Projesi’nde görüşme, bireysel çalışma ve toplantı odaları ayrı olmak üzere hazır ofis, meslektaşlarımızın hizmetine girmiştir.

Meslektaşlarımıza bu ofislerde, sekreterlik hizmeti ve ofis araç gereçleri ile hazır ofis sunuyoruz. Bu ofisten isteyen bütün genç meslektaşlarımız faydalanabilir. Özellikle, meslek hayatına ilk adımı atan avukatlarımızın mutlaka başvuruda bulunup faydalanmalarını öneriyorum. Bu projemizle, mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza büyük ölçüde destek oluyoruz. İyi bir şeyler yapmaya çalıştık. Umarım amacına hizmet eder ve meslektaşlarımız ihtiyaçlarını giderir. Projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. R. Erinç Sağkan’a, TBB yönetim kurulu üyelerine, baro yönetim kurulu üyelerimize, önceki dönem Baro Başkanımız Av. İsa Gök’e teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Açılışa katılan avukatlar, projeyi hayata geçiren Baro Başkanı Gazi Özdemir’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA