ANAMUR’DA SUÇ ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’DA SUÇ ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ


 

Haber Merkezi

 

Anamur’da Belediye Başkan Yardımcısı’nın aracının kurşunlanması ve infaz koruma memurunun silahla yaralanması olaylarına da karıştığı iddia edilen suç şebekesine yönelik operasyonda göz altına alınan 7 kişiden 6’sı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; Anamur Cezaevi lojmanlarında meydana gelen av tüfeği ile araç ve ikamet kurşunlanması, Anamur Belediye Başkan Yardımcısının aracının av tüfeği ile kurşunlanması ve Anamur Ceza İnfaz Kurumunda görevli İnfaz Koruma Memurunun silahla yaralanması olayları ile ilgili Anamur Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Anamur Jandarma Komutanlığı ile eş zamanlı operasyon yapıldı. Operasyon sonunda şüpheliler S.G.Y, T.A, Ç.Y, V.Y, İ.R, H.D, A.A yakalandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatlı av tüfeği, 1 adet ruhsatlı tabanca, 1 adet şarjör, 12 adet dolu fişek ve çeşitli dijital materyaller ele geçirilerek şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Anamur Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüphelilerden A.A adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı, diğer şüpheliler S.G.Y, T.A, Ç.Y, V.Y, İ.R, H.D tutuklanarak cezaevine gönderildi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA