ÇBK’YI İTALYANLAR ÜZDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇBK’YI İTALYANLAR ÜZDÜ


 

Haber Merkezi  

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Fransa'nın Bourges kentinde düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) Final Four organizasyonunun yarı finalinde karşılaştığı İtalya temsilcisi Umana Reyer Venezia'ya 85-80 mağlup oldu. 

Maça Temi Fagbenle, Tiffany Hayes, Yvonne Turner, DeWanna Bonner ve Jasmine Thomas 5'i ile başlayan ÇBK, ilk çeyreği 9-24 önde kapattı. İkinci periyot karşılıklı basketlerle geçilirken, Mersin ekibi Çukurova Basketbol soyunma odasına 42-44'lük skorla gitti. Üçüncü çeyrek de ÇBK'nın 56-58 üstünlüğü ile sona erse de turuncu-lacivertliler karşılaşmadan 85-80 yenik ayrıldı.

 

Çukurova Basketbol, bu akşam oynanacak olan Galatasaray-Tango Bourges karşılaşmasının kaybedeni ile Perşembe günü 3'ncülük mücadelesi verecek. 

SALON: Palais Des Sports Du Prado / Bourges-Fransa

 

HAKEMLER: Martin Horozov, Yasmina Moreno, Anastasios Kardaris

 

UMANA REYER VENEZİA: Martina Bestagno 1, Debora Carangelo, Kayla Thornton 24, Yvonne Anderson 25, Gintare Petronyte, Sara Madera 9, Giovanna Smorto, Beatrice Attura 8, Elissa Penna, Astou Ndour 18,

 

ÇUKUROVA BASKETBOL KULÜBÜ (ÇBK) MERSİN YENİŞEHİR BELEDİYESİ: Asena Yalçın , Shavonte Zellous 9, Melis Talay, Sinem Ataş, Temi Fagbenle 23, Tiffany Hayes 18, Yvonne Turner 8, DeWanna Bonner 14, Kristine Anigwe, Esra Ural Topuz, Jasmine Thomas 8, Nika Baric,

 

1'İNCİ PERİYOT: 9-24

 

İLK YARI: 42-44

 

3'ÜNCÜ PERİYOT: 56-58

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA