YARIŞ HIZ KAZANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YARIŞ HIZ KAZANDI!


 

Yarışın hız kazandığı Mersin Süper Amatör Lig’de play-off maçlarında 3 hafta geride kaldı.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig’de play-off maçlarında 3 hafta geride kaldı. Averajla liderlik koltuğuna oturan Mersin Camspor’un 5 puanı bulunuyor. Aynı puana sahip olan averaj ile 2’nci sırada yer alan Homurlu 1951 Spor şaşırtmaya devam ediyor. Play-off’ların favorisi olarak gösterilen Anamur Belediyespor ise henüz 3 puan ile tanışamadı. Tarsus’un tek temsilcisi Çukurova Birlik FK 3’ncü haftaya son sırada girdi.

 

PUANLAR PAYLAŞILDI

Hafta sonu Camspor kendi evinde aynı puana sahip Homurlu ekibini ağırladı. Futbol severlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşma kıran kırana geçti. Konuk ekip maçın hakemine 2 penaltıları verilmediği gerekçesi ile tepki gösterdi. Orta saha ağırlıklı oynanan karşılaşmada karşılıklı 1’er gol atarak maçı 1-1 tamamladılar.

1’er puan hanelerine yazdıran ekipler’den Camspor hafta sonu Anamur deplasmanına gidecek. Camspor bu karşılaşmadan puan yada puanlar çıkarması halinde büyük avantaj yakalayacak. Homurlu ise 3 karşılaşmada henüz galibiyeti olmayan Çukurova Birlik FK konuk olacak. Camspor gibi Homurlu’da Tarsus deplasmanından puanlarla dönmesi halinde yarış Homurlu ve Camspor arasında geçecek. Aksi durumda play-off’lar yeniden başlamış gibi olacak.

 

ANAMUR ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR

Büyük paralar harcayarak şampiyonluk hesapları yaparak lige başlayan Anamur Belediyespor 3 haftasının geride kaldığı play-off’da henüz galibiyeti bulunmuyor. Hafta sonu Tarsus deplasmanın da Çukurova ile Anamur karşı karşıya geldi. Her iki takımında gol yollarında beceriksiz olunca maç başladığı gibi bitti.

Anamur Belediyespor oynadığı 3 karşılaşmada 3m beraberlik alarak hanesine 3 puan yazdırabildi. Pazar günü evinde lider Camspor’u ağırlayacak olan Anamur temsilcisi bu maç son şans olarak görüyor. 6 puan değerinde ki maçı alarak şampiyonluk yarışına ortak olmak isteyecek.

Ligin sessiz takımı Çukurova Birlik FK’da liderle aynı puana sahip olan Homurlu’yu konuk edecek. 1 puanı bulunan Çukurova Homurlu’yu yenerse şampiyonluk yarışında bende varım diyecek. Kaybetmesi halinde erken havlu atacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA