YİNE ALAMADIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE ALAMADIK


 

ALİ ŞANLI

 

TFF yıllardır Mersin’e ciddi bir final karşılaşması ve ya A Milli takımın grup maçlarını vermiyor. Mersin’li sporseverler de her sezon acaba bu yıl bize de final maçları verilir mi diye bir umutla bekliyor. Ancak bu yılda umutlar başka bahara kalacak gibi görünüyor. TFF Yönetim Kurulu, yaptığı açıklama da 2021-2022 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinin İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasını kararlaştırdı. 26 Mayıs 2022 Perşembe günü yapılacak final müsabakası, saat 20.45'te başlayacak.

Mersin lobisinin her konuda zayıf olduğu bilinmesine rağmen sporseverler Kupa finali izlemek için umudunu korusa da Basketbol Türkiye Kupası finallerinde yaşanan olumsuz tablo, kötü organizasyon zayıf olan Mersin lobisinin elini iyiden iyi ye zayıflattığı da gözlerden kaçmadı. Kadınlar Türkiye Kupasında yaşanan fiyaskonun ardından Mersin’e ciddi anlamda bir organizasyon verilir mi verilmez mi tartışmaları anlaşılan Mersin’de uzun süre konuşulacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA