"PLAY-OFF’UN EN GÜÇLÜ ADAYLARINDAN BİRİYİZ" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"PLAY-OFF’UN EN GÜÇLÜ ADAYLARINDAN BİRİYİZ"


 

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idman Yurdu Teknik Direktörü Birol Erol, Kırklarelispor galibiyetiyle Play-Off'un en güçlü adaylarından biri olduklarını söyledi.

Teknik Direktör Erol, Play-Off yolunda rakiplerinden biri olan Kırklarelispor karşılaşmasında geriye düşmelerine rağmen kazanarak sahadan haklı bir galibiyet aldıklarını vurguladı.

7 hafta önce bu takım küme düşmesin diyerek takımın başına geldiklerini söyleyen Erol, "Kırklarelispor karşısında haklı bir galibiyet aldık. Rakibimizi yenerek Play-Off'un en güçlü adaylarından biriyiz. Yüreği, kalbi Tarsus İdman Yurdu için atan herkes bizlere güvensin. Allah’ın izniyle bu işin üstesinden geleceğiz. Daha önce de söylediğim gibi Tarsus İdman Yurdu aşağıları hak etmiyor. Biz yukarıyı hak ediyoruz. Alınan bu galibiyet nedeniyle oyuncularımı kalpten tebrik ediyorum. Oyuncularım 7 hafta önce baş kaldırdılar, direndiler, Play-Off örneği gösterdiler. Allah nasip etti. Bizlere bu güzel günleri gösterdi. Fakat daha önümüzde hedefimize ulaşmak için 4 maçımız var. Bunlardan birisi de deplasmanda oynayacağımız Pazarspor maçıdır. Bu maçımızı da kazanarak Play-Off yolunda bir engeli daha aşacağız. Yani Play-Off grubuna yükselecek bunu başaracak aslan yürekli oyuncu kadrosuna sahibim. Bizlerin maddi ve manevi yanında olan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a, Kulüp Başkanımız Ali İlk ve yönetim kurulu üyelerimize, cefakar taraftarlarımıza teknik ekip ve oyuncularım adına teşekkür ediyorum. Halkımız ve taraftarlarımız inanarak güvenerek desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz" diye konuştu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA