“SORUMLULAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SORUMLULAR HAKKINDA YASAL İŞLEM BAŞLATILACAK”


 

Haber Merkezi

 

Son günlerde sık sık işçi servis araçlarının kaza yapması ile gündeme gelen Akkuyu NGS, Cumartesi günü 4. sü meydana gelen 18 kişinin yaralandığı kaza sonrası bir açıklama yaparak sorumlular hakkında yasal işlemin başlatılacağını duyurdu.

Akkuyu Nükleer A.Ş’den açıklamada, 2 Nisan 2022 Cumartesi günü sabah saat 08.30 sıralarında, Büyükeceli Mahallesi’nde Mersin-Antalya karayolu ile Akkuyu NGS sahası bağlantı yolunun kesiştiği kavşakta Akkuyu NGS şantiyesinde çalışanları taşıyan servis aracının karıştığı bir trafik kazasının meydana geldiği belirtildi. İlk bilgilere göre kazada Akkuyu NGS inşaatında görevli taşeron firmada çalışan 1’i ağır 18 kişi yaralandığı ifade edilen açıklamada Silifke ve Mersin hastanelerine kaldırılan tüm yaralıların tıbbi gözetim altında tutulduğu kaydedildi.

Akkuyu Nükleer A.Ş’nin kazanın araştırılması için ilgili kurumlara gerekli her türlü yardımı ve desteği sağladığı belirtilen açıklamada şu ifadelerde yer verildi: “Akkuyu NGS projesinde, güvenli çalışma koşullarının sağlanması birinci önceliktir. Şirketimiz tarafından projede yer alan tüm taşeronlarımızdan bu ilkeye tam olarak uyulması talep edilmektedir. Akkuyu Nükleer AŞ yapılacak tahkikata göre sorumlular hakkında yasal işlem başlatacaktır.”

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA