UMUDUN ADI SİLİFKE Mİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UMUDUN ADI SİLİFKE Mİ?


 

Silifke Belediyespor ile Adana 1954 FK arasında şampiyonluk yarışı kıyasıya sürerken, düğümün çözüleceği karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da Adana’da oynanacak.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son haftaya girildi. Silifke Belediyespor ile Adana 1954 FK arasında şampiyonluk yarışı kıyasıya sürüyor. Ligde son haftaya girildiğinde her iki takımın da 40 puanı bulunuyor. Şampiyonluk yarışının düğümünün çözüleceği karşılaşma Pazar günü saat 15.00’da Adana’da Adana 1954 FK ile Silifke Belediyespor arasında oynanacak maç belirleyecek. İl sıralamasında 2’nci sırada bulunan Erdemli Belediyespor deplasman da zayıf rakibini gole boğdu.

 

KORKUNUN ESİRİ Mİ OLDU

4’ncü Bölge 1’nci grupta son 2 haftaya girilene kadar mağlubiyeti bulunmayan lider Silifke Belediyespor kritik Adana maçı öncesi hedefsiz kalan Kozanspor’a mağlup olarak büyük yara aldı. Evinde Kozan FK ile karşılaşan Silifke temsilcisi 1-0 öne geçmesine rağmen 3-1 kaybederek şampiyonluğu belirleyecek maç öncesi ilk mağlubiyetini alarak moralleri bozdu.

Taraftarı önünde 3-1 mağlup olan Silifke Belediyespor’un bu beklenmedik mağlubiyetini hafta sonu Adana’da oynayacağı maça bağlandı. Haftalardır Adana 1954 FK ile Silifke Belediyespor arasında süren gerginlik Türkiye Büyük Millet Meclisine kadar yansımış, son hafta oynanacak olan maçı her şeye gebe olacağı sıkça konuşulmuştu.

Spor kamuoyunda bazı sporcuların Adana maçını düşünmekten, bazılarının korkmasından dolayı Kozan maçına konsantre olamadığı iddia edildi. Normal sezonu 1’nci bitirecek, play-off’a katılacak takımı belirleyecek olan karşılaşma hafta sonu Adana’da oynanacak. Maç Pazar günü saat 15.00’da başlayacak.

 

ERDEMLİ’NİN GÖZÜ KULAĞI ADANA’DA OLACAK

Deplasmanda Düziçispor FK’ya konuk olan Erdemli Belediyespor yarım düzine golün atıldığı karşılaşmayı kazanarak gözünü son hafta oynanacak olan Adana FK Silifke Belediyespor maçına çevirdi. Deplasmanda 6-0 kazanan Erdemli Belediyespor İl sıralamasında 2’nci olmayı garantileyerek rakiplerini beklemeye başladı.

Son hafta oynanacak olan Adana FK Silifke Belediyespor maçında Silifke’nin kazanması halinde play-off’a gitme şansı yakalayacak. Play-off’da Silifke başarılı olup 3’ncü lige çıkması durumunda Erdemli Belediyespor Bölgesel Amatör Ligde kalacak. Eğer Silifke Belediyespor play-off’a gidemez ve 3’ncü lige çıkamaz ise Erdemli temsilcisi Süper Amatör play-off’un gelen takımla play-aut oynayacak. Bu karşılaşma tek maç üzerinden tarafsız sahada oynanacak.

 

MERSİN 33 FK’NIN DA UMUDU SİLİFKE

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan, büyük bütçeli takım kuran Mersin 33 FK ligde umduğunu bulamayarak İl sıralamasında 3’ncü sırada kendine yer bulabildi. Normal sezonun bitimine 1 hafta kala deplasmanda Sarıçam Kürkçülerspor’a konuk olan Mersin 33 FK 3-3 berabere kalarak İl sıralamasında 3’ncü sıraya yerleşti.

Erdemli Belediyespor gibi Mersin 33 FK’da son hafta oynanacak olan Adana FK  - Silifke Belediyespor maçının sonucuna kitlendi. Silifke ekibinin kazanmasını dört gözle bekleyen Mersin FK’ın bir bakıma kaderi Silifke’ye bağlı. Silifke Belediyespor hafta sonu Adana temsilcisini yenmesi ve pla-off’da şampiyon olarak 3’ncü lige çıması halinde Mersin FK Süper Amatör’ün play-off maçından gelen takımla play-aut oynayacak. BAL’da kalacak takımın kaderini bu maç belirleyecek.

Silifke temsilcisi Adana’da kaybetmesi halinde Mersin 33 FK İl sırlamasında 3’ncü olduğu için lige veda ederek Süper Amatör kümeye düşecek. Mersin FK böylece şampiyonluk parolası ile başladığı lige küme düşerek veda edecek.

 

İLK DÜŞEN TAKIM OLDU

Lige bin bir zorluklarla başlayan, zaman zaman kadro kurmakta zorlanan, deplasmana gidecek para bulamayan İdman Yurdu 1925 lige ilk veda ekip olmuştu. Son haftalarda prestij maçlara çıkan Kırmızı Lacivertliler  hafta sonu oynadığı karşılaşmada Niğde Belediyespor’a 5-1 kaybetti. Bölgesel Amatör Ligde son günlerini geçiren Mersin temsilcisi yeniş sezonda Süper Amatör Ligde mücadele edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA