ÇUKUROVA BASKETBOL VE MERSİN İÇİN TARİHİ GÜN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA BASKETBOL VE MERSİN İÇİN TARİHİ GÜN


 

Haber Merkezi

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda (EuroCup Women) yarın Umana Reyer Venezia ile karşılaşacak. Tarihinde ilk kez Final Four'da mücadele edecek olan turuncu-lacivertliler, rakibini eleyerek finale kalmayı hedefliyor.

Fransa'nın Bourges kentine giden Çukurova, maçın oynanacağı 5 bin seyirci kapasiteli Palais Des Sports Du Prado'da bu sabah şut antrenmanı gerçekleştirdi. Mersin ekibinde morallerin yüksek olduğu gözlenirken, tek amaçlarının şampiyonluk olduğunun altını çizen Başantrenör Aziz Akkaya, "Buraya kupayı kazanmaya geldik çünkü kupanın en büyük favorilerinden biri biziz. Takımımız da buna çok inanıyor. Yükselen bir performansımız var. Türkiye Kupası'nı da kazanmamız artı bir motivasyon oldu. Oyuncularımızın tecrübesi, yeteneği ve kadromuzun genişliği, kupayı kazanacağımızı gösteriyor. Yeter ki sağlıklı ve oyunun içinde kalalım. Bu kupayı kazanacağımıza inanıyoruz" dedi.

“3 Kupa, Tek Yürek” sloganı ile başladığı sezonda, geçtiğimiz hafta Bitci Kadınlar Türkiye Kupası'nı kaldırarak Mersin'in ve kendi tarihinin en büyük başarısını elde eden Çukurova, EuroCup'ı da müzesine götürmek istiyor. EuroCup Women dörtlü finalinde, yarın parkeye çıkacak olan Çukurova Basketbol, İtalya temsilcisi Umana Reyer Venezia'yı elemesi halinde adını finale yazdıracak ve Galatasaray-Tango Bourges karşılaşmasının kazananı ile Perşembe günü kupa için mücadele edecek. Kent, yönetim, teknik ekip ve oyuncular şampiyonluğa inanırken, olası bir zafer, Çukurova Basketbol ve Mersin'in ilk Avrupa Kupası olarak tarihe geçecek.

TSİ 18.00'de başlayacak olan ÇBK-Venezia karşılaşması, FIBA/YouTube üzerinden naklen yayınlanacak.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA