İÇEL İDMAN YURDU 1 PUANLA DÖNÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL İDMAN YURDU 1 PUANLA DÖNÜYOR


 

Hediye Eroğlu

TFF 3. Lig 3. Grupta play-off mücadelesi veren İçel İdman Yurdu, Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş ile golsüz berabere kaldı.

Kırmızı laciverli ekip ligin 29. Haftasında Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş ile Gümüşhane Yenişehir stadında karşılaştı. Mustafa Hakan Belder, Deybet Gök ve Uğur Çakmak hakem üçlüsünün yönettiği maça kırmızı şeytanlar Sertaç Güzel, Özkan Zileli, Gökcan Gelmen, Erhan Karayer, Aslan Gök, Ömer Önder, Muhammed Raşit Şahingöz, Sabit Hakan Yılmaz, Ömer Çiçek, Batuhan Ayvaz, Murat Can Bölükbaşı ile ev sahibi takım  ise Cengiz Biçer, Sancar Yıldırım, Mahmuthan Samet Acar Güray Fırat, Abdurrahman İlkyaz, Berkant Taşkıran, Raif Gündoğdu, Mustafa Aydoğdu, Yusuf Yağmur Ve , Kaan Öztürk onbiri ile maça başladı. İlk yarısında gol sesinin çıkmadığı maçta ikinci yarıda da karşılıklı ataklarda meşin yuvarlak filelerle buluşamadı. Maç golsüz beraberlikle sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA