MERSİN BAROSU GELENEKSEL AVUKATLAR GÜNÜ BALOSU DÜZENLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN BAROSU GELENEKSEL AVUKATLAR GÜNÜ BALOSU DÜZENLEDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu Başkanlığı tarafında 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle Geleneksel Avukatlar Günü Balosu düzenlendi.

Baloda ev sahipliği yapan Mersin Barosu Başkanı Gazi Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, davetlileri kapıda karşıladı. Baloya avukatlar, stajyer avukatlar, Mersin Valisi Ali İhsan Su, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Fuat Gedik, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adalet Komisyonu Başkanı Mustafa Kahveci, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Makine Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı İbrahim Yücesoy ve İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Gülçin Barbaros Ak katıldı.

 

ÖZDEMİR: “HİZMETTE ÖNEMLİ YOL KATETTİK”

Gecede konuşma yapan Baro Başkanı Gazi Özdemir, hukuk ve adalet mücadelesi veren meslektaşlarının iş temposundan, iş stresinden ve her geçen gün daha çok artan mesleki sorunlarından uzaklaşıp, birlikte sohbet etmek ve keyifli bir akşam geçirmek için toplandıklarını  söyledi. Özdemir konuşmasında, “Bu gece mesleki sorunlarımızı konuşma vakti değil, müzik ve eğlence vaktidir. Görüyorum ki bugün burada olan herkesin istediği bu. Görev süremiz boyunca sizlerden aldığımız enerjiyle; birbirimizi dinleyerek, birlikte düşünerek, fikirlerimizi birleştirerek meslektaşlarımıza hizmette önemli yol katettik. Bu yolda bizlere güç veren tüm meslektaşlarımıza, aramızda bulunan konuklarımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve tüm kurullarda görev alan meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Meslektaşlarımızın Avukatlar Günü’nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar ve daha uzun yıllar sağlıkla savunma mesleğine katkıda bulunmalarını diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadesini kullandı.

 

SU: “KİŞİLERİN SAVUNMASINDA EN ÖNEMLİ ROLÜ ÜSTLENİYORSUNUZ”

Mersin Valisi Ali İhsan Su ise, bu özel günde beraber olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Dünyanın her yerinde hukuk sisteminde savunma hakkı çok özel bir hak. Bunun en önemli temsilcisi de avukatlarımız. Kişilerin savunmasında en önemli rolü üstlenen siz değerli insanlarsınız. Hukuk sistemi içerisinde yaşanan olaylarda hakikati ortaya çıkarmada en büyük adli mekanizma içerisindeki önemli kurumlardan birisi de mesleğiniz olan avukatlık müessesesidir. Bütün avukatlarımıza yaşamlarında başarılar diliyorum. Bu özel gününüzü kutluyorum” ifadesini kullandı.

 Konuşmaların ardından Baro Başkanı Gazi Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve protokol ile birlikte meslekte 25, 30, 40 ve 50 yılını dolduran avukatlık mesleğinin emektarlarına plaket takdim etti.  Günün anısına geleneksel pasta kesimi yapıldı ve avukatlar canlı müzik eşliğinde eğlendi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA