HEDEF PLAY-OFF | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEF PLAY-OFF


 

Arka arkaya aldıkları galibiyetlerle biranda kendini play-off potasında gören Tarsus İdman Yurdu, hafta sonun oynayacağı Kırklarelsispor maçını da kazanarak hem seriyi sürdürüp hem de play-off potasında çıkmak istemiyor.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu hafta içi mesainde Urfaspopr’u 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini 6 maça çıkarmıştı. Arka arkaya aldıkları galibiyetlerle biranda kendini play-off potasında gören Sarı Lacivertli ekip hafta sonun oynayacağı Kırklarelsispor maçını da kazanarak hem seriyi sürdürüp hemde play-off potasında çıkmak istemiyor.

Tarsus İdman Yurdu Kırıklarelispor karşılaşması Pazar günü saat 14.00’da oynanacak. Tarsus İdman Yurdu son 6 haftaya girilen ligde 43 puan ile 6’ncı sırada yer aldı. Konuk takım ise  44 puan ile 5’nci sırada yer alıyor. Play-off’u yakından ilgilendiren karşılaşmaya Tarsus taraftarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Öte yandan kulüp resmi sayfasından yapılan açıklama ile verdiği desteklerden dolayı Tarsus Belediyesi Başkanı Haluk Bozdoğan'a teşekkür edildi.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü adına yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Başkan Haluk Bozdoğan’a maddi ve manevi takımımızın yanında olduğu ve her zamanda olmaya devam ettiği için maçlarımızı yerinde takip ederek takımımız ile sık sık bir araya gelip moral verdiği için teşekkür ederiz. Kulüp Başkanımız Ali İlk ve Yönetim Kuruluna, Teknik Ekibimize ve oyuncularımıza, gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca sezon başından beri takımımıza emek vermiş ve maddi anlamda destek olmuş şu anda aramızda olmayan kişilere de teşekkür ederiz. Başarılı olduğumuz takdirde mevcut yönetimimizin büyük emeklerinin yanında bu başarı sezon başından beri emeği dokunmuş herkesin başarısı olacaktır.

 

“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Takımımız 99. yılını geride bırakmış ve 100. yılına doğru giderken şu anda bulunduğu mevcut duruma bakınca başarılı gidişine şahitlik ediyoruz. Geçtiğimiz 6 hafta önce küme düşme potasındaki takımlarla aramızda 1 puan varken yeni teknik ekibimiz ile elde ettiğimiz 6'da 6'lık galibiyet serisi ile şu anda play-off potasındaki en yakın takipçimiz olan Kırklarelispor ile aramızda 1 puan var ve bu hafta sonu rakibimiz Kırklarelispor. Haftalardır takımımıza inancını bir an olsun yitirmeyen ve tribünlerde bizi desteklemekten vazgeçmeyen taraftarlarımıza büyük bir teşekkür borçluyuz ve tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.

Sezon sonunda taraftarımız ile kenetlenmiş şekilde play-off'larda mücadele etmeyi çok istiyoruz ve buna inanıyoruz. Tüm bu teşekkürlerin yanında şehir dışında yaşayan ve memleketimizin takımına gönül veren tüm gönül dostlarımıza da teşekkür ediyoruz ve hep birlikte başaracağımıza olan inancımızı tekrar yeniliyoruz!”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA