BU MAÇLARA DİKKAT! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU MAÇLARA DİKKAT!


 

BAL’da şampiyonluk mücadelesi veren Silifke Belediyespor’un Niğdespor deplasmanı dönüşü yaşadığı saldırı sonrası gözler son iki maça çevrildi! TBMM’den seslenen Milletvekili Gökçel, güvenlik güçlerini daha sıkı tedbir almaya çağırdı!

HEDİYE EROĞLU

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son haftalara girildi. Son 2 haftanın oynanacağı ligde 4. Bölge 1. Grupta mücadele eden Silifke Belediyespor’un liderliğini sürdürdüğü grupta tansiyon diğer gruplara göre biraz daha fazla.

Geçen hafta Niğdespor deplasmanında takım aracının lastiklerinin kesilmesi Türkiye gündemine otururken, gözler son maçlara çevrildi.

 

GÖKÇEL TBMM’DEN SESLENDİ: “DAHA SIKI TEDBİR ALINMALI”

Öte yandan Silifke Belediyespor’a yapılan saldırıya tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, konuyu TBMM’ye taşıdı.

Kalan son iki maç için güvenlik güçlerinin daha sıkı tedbir alması için il valilerine ve İçişleri Bakanlığına uyarılarda bulunan Gökçel, “Mersin’imizin gururu Silifke Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’de namağlup lider olarak şampiyonluğun en güçlü adayı, Silifke Belediyespor’umuza şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Ancak Silifke Belediyespor’umuzun maçlarında güvenlik sorunları yaşanıyor. Geçen hafta Niğde’de yapılan maçta yeterli güvenlik önlemi alınmadı, Niğde’de takım otobüsünün lastiklerinin kesildiği ortaya çıktı; bu durum fark edilmese facia yaşanabilirdi. Silifke Belediyespor’umuza geçmiş olsun diyorum. Kalan iki haftada yapılacak maçlarda güvenlik güçlerinin daha sıkı tedbir alması için il valilerini ve İçişleri Bakanlığını uyarıyorum. Özellikle şampiyonluğu belirleyecek Adana’daki maçta spora gölge düşürülmemesi ve gerekli önlemlerin alınmasıyla ilgili yetkilileri buradan bir kez daha uyarıyorum” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA