MDOB, AŞIK VEYSEL’İ TÜRKÜLERİYLE ANACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MDOB, AŞIK VEYSEL’İ TÜRKÜLERİYLE ANACAK


 

Haber Merkezi

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), Aşık Veysel’i ölümünün 49’uncu yılında türkülerle anacak. “Dostlar Beni Hatırlasın-Aşık Veysel” konseri, 2 Nisan Cumartesi akşamı Mersinlilerle buluşacak.

MDOB’dan yapılan açıklamaya göre, “Dostlar Beni Hatırlasın-Aşık Veysel” konseri, 2 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00’de Kültür Merkezi Opera Sahnesinde gerçekleştirilecek. Konserin şefliğini, aynı zamanda eserlerin düzenlemesini üstlenen Ahmet Murat Gedikli yapacak. Ferda Yetişer, Ünüşan Kuloğlu, Serkan Kocadere’nin solist olarak yer alacağı konserin video projeksiyonu Yusuf Emre Turan’a ait. Piyanoda Tuğçe Dağlı’nın yer alacağı konsere, Alper Kıraç ise solist ve bağlama sanatçısı olarak katılacak. Konserin Konzertmeisteri Kutay Alpay.

Ünlü Halk Ozanı Aşık Veysel’in unutulmaz eserleri “Genç Yaşımda Felek Vurdu Başıma”, “Felek”, “Güzelliğin On Para Etmez”, “Kara Toprak”, “Uzun İnce Bir Yoldayım” gibi türkülerin seslendirileceği konser, dinleyicilerin beğenisine sunulacak.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA