BAL NEFES NEFESE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL NEFES NEFESE!


 

Son iki haftaya girilen Bölgesel Amatör Lig’de yarış nefes nefese sürüyor. Lider Silifke Belediyespor şampiyonluğa oynarken İdman Yurdu 1925, il sıralamasında sonuncu olarak lige ilk veda eden ekip oldu.

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) son 2 haftaya girildi. Lider Silifke Belediyespor Niğde deplasmanından 1 puan çıkarabildi. Yakın takipçisi Adana 1954 Spor’un 3 puan farkla liderliğini sürdürdü. Mersin derbisinde ise Erdemli Belediyespor İdman Yurdu 1925’i 3-0 gibi net skorla geçti. Mersin 33 FK İl sıralamasında 3’ncü olmayı büyük ölçüde garantiledi. Lider Silifke Belediyespor’un dışında haftayı Erdemli Belediyespor ve Mersin 33 FK 3 puan ile kapattı.

 

LİDER 1 PUAN ALABİLDİ

16’ncı haftanın önemli karşılaşmasında lider Silifke Belediyespor Niğde Belediyespor’a konuk oldu. Çekişmeli geçen maçta karşılaşma 1-1 berabere bitti. Her iki takımında defans güvenliğini öne planda tuttuğu karşılaşmada ilk gol konuk ekip Silifke Belediyespor’dan  geldi. 22’nci dakikada Süleyman Öztürk ile 1-0 öne geçildi.

Golü kalesinde gören Niğde temsilcisi Silifke kalesinde daha çok görülmeye başladı. Baskılı oyunun karşılığını 27’nci dakikada Şahin Karakaş ile aldı 1-1. Maçta eşitliği yakalayan Niğde baskılı oyununu sürdürürken Silifke Belediyespor kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 bitti.

İkinci yarı her iki ekipte daha kontrollü oynamayı tercih etti. Zaman zaman takımlar net gol fırsatları yakalasa da öne geçecek golü bulamadılar. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı. Silifke Belediyespor puanını 40’a çıkartarak liderliğini sürdürdü. Silifke Belediyespor hafta sonu evinde ligde hedefsiz kalan Kozanspor FK konuk edecek.

 

DERBİDE GÜLEN ERDEMLİ OLDU

İl sıralaması açısından da önemli olan derbi karşılaşmasında Erdemli’de Erdemli Belediyespor ile İdman Yurdu 1925 karşı karşıya geldi. Dar kadro ve ekonomik koşullarla boğuşan İdman Yurdu 1925’i ağırlayan Erdemli temsilcisi rahat bir doksan dakika çıkardı. 34’ncü dakikada Selim Belci’nin golüyle ilk yarıyı 1-0 önde kapattılar.

İkinci yarıda da etkili oynayan Erdemli Belediyespor 52’nci Osman, 87’nci dakikada forveti Hakan ile skoru 3-0’a getirdi. 3 puanını hanesine yazdıran Erdemli Belediyespor son 2 haftaya girilen ligde il sıralamasında 3’ncü olmayı garantiledi. Kırmızı Lacivertli ekip ise İl sıralamasında sonuncu olarak lige ilk veda eden ekip oldu.

 

RAHAT KAZANDI

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Mersin 33 FK evinde Düziçispor’u 4-0 yenerek İl sıralamasında 3’ncü olmayı garantiledi. Ligde zor günler geçiren Düziçispor’a acımayan Mersin ekibi attığı 4 golle 3 puanın sahibi oldu. İl sıralamasında 3 sırada yer alan Mavi Beyazlı ekip bundan sonra Silifke Belediyespor’un şampiyon olmasını bekleyecek.

Silifke temsilcisi şampiyon olup 3’ncü lige çıkması durumunda Mersin 33 FK play-aut oynayacak lige kalmak için. Silifke şampiyon olmaz ise lige veda eden 2’nci takım Mersin 33 FK olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA