TANSİYON YÜKSELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TANSİYON YÜKSELİYOR


 

Süper Amatörün play-off maçlarında 2’nci hafta oynandı. Kıran kırana maçların oynandığı ligde tansiyon giderek yükseliyor.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Lig’de tansiyon giderek yükseliyor. Play-off’ların favori takımı Anamur Belediyespor oynadığı 2 karşılaşmada 2 beraberlik alarak taraftarını şaşırttı. Play-off’da ki 4 takım içinde en mütevazi kadroya sahip olan Homurlu ilk 2 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak liderlik koltuğuna oturdu. Mersin Camspor’da lider Homurlu ile aynı 4 puanla hemen arkasında yer aldı. Play-off’dan büyük beklentileri olan Çukurova Birlik oynadığı 2 maçı da kaybederek bir bakıma erken havlu attı.

 

HOMURLU’NUN YÜKSELİŞİ SÜRÜYOR

Az para ve dar kadro ile büyük işlere imza atan Homurlu ligde ki başarısını play-off’lara da taşıyarak her şeyin para olmadığını gösterdi. Play-off’un ilk haftasın da evinde Çukurova Birlik FK takımını yenen Homurlu 2’nci maçında ligin favorisi olarak gösterilen Anamur Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak liderlik koltuğuna oturdu.

Büyük paralar harcayan, güçlü kadro kuran Anamur Belediyespor karşısında iyi bir mücadele veren Homurlu ekibi bulduğu gol fırsatlarını değerlendirebilse 3 puan ile dönmesi içten bile değildi. Anamur’da Anamur Belediyespor ile 0-0 berabere kalan Homurlu 1951 Spor hafta sonu kendisi ile aynı 4 puana sahip olan Mersin Camspor ile olmak ya da olmamak maçına çıkacak.

Bu karşılaşmayı kazanan ekip puan farkı ile liderlik koltuğuna otururken moral açısından da rakiplerinin önüne geçecek. Camspor Homurlu karşılaşması Pazar günü Camspor’un sahasında oynanacak.

Büyük umutlarla sezona giren Anamur temsilcisi ise play-off’da ilk 2 haftada aldığı başarısız sonuçlarla zirvenin gerisine düşmesi Anamur’da şaşkınlıkla karşılandı. Anamur ekibi bundan sonra kendi maçlarının kazanmasının yanı sıra rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyecek.

 

CAM GİBİ TAKIM

Normal sezonu lider tamamlayan, play-off’a Anamur’dan aldığı 1 puan ile başlayan Mersin Camspor’da işler yolunda gidiyor. Hafta sonu Çukurova Birlik FK’ya konuk olan Mavi Beyazlı ekip tempolu ve zevkli geçen karşılaşmayı 2-1 kazanarak 4 puana ulaştı. Rakiplerini sahada adeta Cam gibi kesen Camspor Çukurova Birlik FK’yı Tarsus’ta yenerek 3 puanın yanı sıra rakibine erken havlu attırdı.

Mavi Beyazlı ekip hafta sonu kendisi gibi aynı puana sahip olan Homurlu’yu konuk edecek. 6 puan değerinde ki karşılaşmayı kazanan ekip büyük avantaj  elde edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA