FİLENİN PRENSESLERİ ŞAMPİYON OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİLENİN PRENSESLERİ ŞAMPİYON OLDU


 

Haber Merkezi

 

2021-2022 Okul Spor Faaliyetleri Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası sona erdi.

Mersin’de ilk defa bir okul Türkiye şampiyonasında kupayı alarak döndü. Aksaray’ da yapılan Yıldızlar Voleybol Türkiye Şampiyonası Aksaray spor salonunda oynanan kızlar ve Erkekler finali ile nefesleri kesti. Spor severlerin büyük ilgi gösterdiği Kızlar finalinde Mersin Pirireis Ortaokulu ile İzmir Rota Koleji karşı karşıya geldi. Maçta baştan sona üstün oynayan, hiç set vermeden mücadeleyi rahat bir şekilde 3-0 kazanan Mersin Pirireis Ortaokulu şampiyon oldu. Mersin’e kupayı getiren Filenin prensesleri okulda büyük coşkuyla karşılandı. Mersin’in gururu olan Piriresi Ortaokulu öğrencileri aldıkları şampiyonluk kupasını okulda ki arkadaşları ile doyasıya kutladılar.

 

“BU BAŞARI HEPİMİZ”

Şampiyon olan Mersin Pirireis Ortaokulunun Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Çavuşoğlu, maçtan sonra yaptığı açıklamada 2015 yılında kurulan VOLGEM takımının çatısını oluşturan yetenekli sporcular ile Türkiye şampiyonu olduğumuz için çok mutluyum. Bu başarıda sporcuların ailelerinin ve tüm okulda eğitim gören ve öğretmenlerin katkısı çok büyük. Mersin’imize bir ilk yaşattığımız için ve şampiyonluk kupasını getirdiğimiz için çok sevinçliyim dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA