“KAOSTAN KURTULDUK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KAOSTAN KURTULDUK”


 

Ali İlk başkanlığındaki yeni yönetimle 5’te 5 galibiyet yakalayan Tarsus İdman Yurdu, play-off hedefine emin adımlarla ilerliyor. Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, “takımımız 5’te 5 galibiyet serisi ile içinde bulunduğu kaostan kurtuldu. Burada en büyük pay elbette futbolcu kardeşlerimiz ve Tarsus’ta yetişen teknik kadromuzla mümkün oldu” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Sezona kötü başlaşan Tarsus İdman Yurdu üst üste teknik direktör değişikliğine gitmiş, kötü gidişatın sona ermemesi üzerine Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık ta görevden istifa etmişti. Kırbıyık’ın istifasının ardından Ali İlk’in başkan olduğu sarı laciverli ekip son  5 maçta 5 galibiyet elde ederek play-off’a emin adımlarla ilerlemeye başladı.

 

“BİR OLUNCA DAHA GÜÇLÜ OLUYORUZ”

Başkan Ali İlk geride bıraktıkları Karacabey Belediyespor maçında taraftarın desteği, futbolcuların sahada gösterdikleri performansla çok önemli bir virajda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tribünleri dolduran kadın, erkek, çocuk ve yaşlı tüm taraftarlara teşekkür eden İlk, “Gördük ki bizler bir olduğumuzda çok daha güçlü oluyoruz. Protokolde bizlerle olan ve her daim desteğini bizden esirgemeyen  Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdağan ve Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otçu’ya teşekkür ederim” dedi. 

 

“EN BÜYÜK PAY FUTBOLCULARIMIZI VE TEKNİK EKİBİMİZİN”

Yeni yönetimlerinin  resmi olarak kurulmasının ardından takımlarının namağlup bir şekilde 5'te 5 galibiyet serisi yakalayarak içinde bulunduğu kaostan kurtulduğunu söyleyen İlk, “Burada en büyük pay futbolcularımız ile Tarsus'ta yetişen teknik kadromuzundur.  Teknik kadromuza da büyük bir parantez açmak lazım. Gün içinde A takımımız ile antrenmanlara çıkıp akşamda altyapımız ile ilgileniyorlar ve antrenmanlara çıkıyorlar. Teknik kadromuza da her zaman söylediğim gibi çok teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını her daim diliyorum” diye konuştu.

Şu anki içinde bulundukları ortamda kendilerine düşen en önemli görevin kaos ortamını değiştirip takım içinde iyi bir hava oluşturmak olduğunu vurgulayan İlk, “Ne mutlu bize ki bugün baktığımızda o ortamı yakalamış bulunmaktayız. İnşallah sezon sonuna kadar bu havayı sürdürüp play-off'lara kalıp oradan da bir üst lige çıkarak takımımızı hak ettiği başarılara taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“TRİBÜNLERDE DAHA FAZLA KADIN TARAFTAR GÖRMEK İSTİYORUZ”

Hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlerken Tarsus İdman Yurdu ailesinin de desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını ifade eden İlk “Tribünlerde daha fazla kadın taraftarlarımızı da görmeyi istiyorum. Bizler birlikte başaracağız. Çarşamba günü Şanlıurfaspor ile çok önemli bir maça çıkacağız ve inşallah oradan galibiyet ile dönüp Pazar günü sahamızda Kırklarelispor ile oynayacağımız maçta tribünleri doldurup her zamankinden daha çok takımımıza destek olacağız. Unutmayın bizler birlikte güçlüyüz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA