VALÝ SU, CEMEVÝ’NDE NEVRUZ ETKÝNLÝÐÝNE KATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALÝ SU, CEMEVÝ’NDE NEVRUZ ETKÝNLÝÐÝNE KATILDI


 

 Haber Merkezi

 

 

Vali Ali Ýhsan Su, 21 Mart Hz. Ali’nin Doðum Günü ve Sultan Nevruz Anma Etkinliði’ne katýldý

Mersin Cemevi’nde düzenlenen etkinliðe Vali Su’nun yaný sýra; Mersin Milletvekilleri Zeynep Gül Yýlmaz, Alpay Antmen, Hacý Özkan ve Cengiz Gökçel, Yeniþehir Ýlçe Belediye Baþkaný Abdullah Özyiðit, Akdeniz Ýlçe Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Yeniþehir Ýlçe Kaymakamý Mustafa Kýlýç, Alevi Kültür Dernekleri Mersin Þube Baþkaný Hasan Kýlavuz, il protokolü üyeleri, Siyasi Parti Baþkanlarý, sivil toplum kuruluþ temsilcileri, farklý inanç temsilcileri ile çok sayýda davetli katýldý.

Alevi Dedesi Erdoðan Sevin tarafýndan gülbeng verilmesiyle baþlayan etkinlik, Nevruz ateþinin yakýlmasý, semah dönülmesi ve Alevi Kültür Dernekleri Mersin Þube Baþkaný Hasan Kýlavuz’un yaptýðý konuþma ile devam etti. Yaptýðý konuþmada programa katýlan herkese teþekkür eden Baþkan Kýlavuz, birlik ve beraberlik mesajlarý vererek konuþmasýný noktaladý.

Programda yaptýðý konuþmasýna, etkinlikte bulunmaktan duyduðu memnuniyeti ifade ederek baþlayan Vali Ali Ýhsan Su; “Deðerli canlar, deðerli misafirler tarihten günümüze bayramlar bizim için çok özel günlerdir. Ýþte bu özel günlerden bir tanesi de Nevruz Bayramý yeni gün olarak da ifade edeceðimiz bu nevruz bayramýný bende en kalbi duygularýmla kutluyorum. Hazreti Ali efendimizin de doðduðu gün olarak ayrýca bir özellik kazanýyor Nevruz bizi birbirimize baðlayan bütünleþtiren birlikte kardeþliðimizi simgeleyen bir gündür” dedi.

Konuþmasýnýn devamýnda Nevruz Bayramý'nýn tüm dünyada barýþa ve esenliðe, bizim de birlik ve beraberliðimizi, kardeþliðimizi daha da pekiþtirmesine vesile olmasýný diledi.

Konuþmalarýn ardýndan program, Türk halk müziði korosu konseri ile devam etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA