İÇEL, ORDU’YU DİZE GETİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL, ORDU’YU DİZE GETİRDİ


 

Sahasında Orduspor 1967 A.Ş.’yi ağırlayan İçel İdman Yurdu, 1-0’lık galibiyet ile yenilmezlik serisini 22’ye çıkardı.

HEDİYE EROĞLU

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel idman Yurdu, 28. Hafta kapsamında sahasında Orduspor 1967 A.Ş. karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya taraftarın ilgisi yoğun oldu.

Kırmızı – Lacivertlileri öne geçiren gol 29’uncu dakikada Umut Aydın’dan geldi. Karşılaşmada başka gol olmayınca ilk yarı İçel İdman Yurdu’nun 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya 10 kişi ile başlayan Mersin temsilcisi maçı kendi sahasında kabul etti. Maç tek kaleye döndüğü dakikalarda Orduspor’dan Bilal hakeme itirazdan 69. Dakikada oyundan atıldı. Her iki takımında sahada 10 kişi kaldığı karşılaşmada son dakikalarda tansiyon hiç düşmedi. Konuk ekip maçta eşitlik için yüklenirken İçel İdman Yurdu kontra ataklarla gol aradı. Maçın uzatma dakikalarında her iki takımda yüzde yüz gol pozisyonuna girse de gol atmayı beceremedi. Karşılaşma İçel İdman Yurdunun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Geçen hafta deplasmanda Kardemir Karabukspor’a konuk olan Amatör Lig’e düşen rakibini, 5-0 yenen Kırmızı Lacivertliler, Orduspor’u da yenmesi ile galibiyet serisini 22 maça çıkarttı ve Play-Off yolunda önemli bir virajı geride bırakmış oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA