MATRUŞKA ANKARALILARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MATRUŞKA ANKARALILARLA BULUŞTU


 

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 14. Ethos Uluslararası Tiyatro Festivali çerçevesinde “Matruşka” oyunu ile Ankaralı tiyatroseverlerle buluştu. Türkiye’nin yanı sıra İsviçre, Polonya, Azerbaycan ve İran gibi ülkelerden de tiyatro topluluklarının yer aldığı festivalde, Matruşka oyunu büyük ilgi gördü.

Çankaya Belediyesi Yılmaz Güney Sahnesinde gerçekleştirilen temsil ile Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu aynı zamanda ilk Ankara turnesini yaptı.

Ankaralı tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Matruşka, festivalde özel olarak düzenlenen Tuncer Cücenoğlu Seçkisinde yer aldı. Kadının ve erkeğin birbirini tanıma, anlama ve bir arada yaşama mücadelesine getirilen farklı bir bakış açısı ve anlatımla sahnelenen oyun, Ankaralı tiyatroseverlerden tam not aldı.

Türkiye’nin dört bir tarafından tiyatro topluluklarının yanı sıra Azerbaycan, Özbekistan, İran, Polonya ve İsviçre gibi ülkelerden de katılımın gerçekleştiği festivalde, 36 tiyatro topluluğu oyunlarını seyirciyle buluşturma fırsatı buluyor. Çankaya Belediyesinin ortaklığıyla düzenlenen 14. Ethos Uluslararası Tiyatro Festivali 31 Mart’a kadar devam edecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA