ORMANCILAR SERGİ AÇTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ORMANCILAR SERGİ AÇTI


 

Haber Merkezi

 

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Haftası dolayısıyla Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bir alışveriş merkezinde fotoğraf sergisi açıldı.

Dünya Ormancılık Günü Fotoğraf Sergisinin açılışına, Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’nun yanı sıra Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman ve eşi Hülya Akduman, Mersin Müftüsü Şaban Kondi, davetliler ile vatandaşlar katıldı.

Vali Su, açılışta yaptığı konuşmada, “Orman Haftası münasebetiyle orman konulu resim ve fotoğraf sergisini açıyoruz. Tabii ki, orman bilincinin aşılanması, arttırılması ve farkındalık oluşturmak çok önemli. İnşallah bu sergi buna vesile olacaktır” dedi.

Su, konuşmasının ardından serginin açılışını gerçekleştirdi. Fotoğraf ve resim sergisini gezen Vali Su, daha sonra alışveriş merkezinde bulunan sinema salonunda gösterimde olan ve Çanakkale Savaşlarında yaşananlar, kahramanlıklar, az bilinen hikayeler, ormanlaştırma çalışmaları ve günümüze kadar ormanlar yangına karşı kahramanca koruyan orman çalışanlarının hikayelerinin konu edildiği ‘Orman Vatandır-Çanakkale Ruhu’ isimli belgeseli izledi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA