BAL ORMANI ÇEVRESİ ÇÖPLERDEN TEMİZLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL ORMANI ÇEVRESİ ÇÖPLERDEN TEMİZLENDİ


 

Mersin’in Erdemli ilçesinde geçtiğimiz yıl kurulan bal ormanının çevresindeki çöpler tek tek toplandı.

Erdemli Orman İşletme Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla ‘Orman Haftası’ kapsamında ‘Karahıdırlı Biz Arıyız Bal Ormanı’nda çevre temizliği çalışması yapıldı. Daha önce arındırılarak bal ormanı haline getirilen bölgede, İşletme Müdürü Murat Körlü ile birlikte ormancılar ve diğer katılımcılar tek tek çöpleri topladı. Torbalarca çöp çıkan bölgede çalışmaların devam edeceği belirtilirken, vatandaşların da duyarlı olması istendi.

Doğa ve çevre temizliği çalışması yaptıklarını anımsatan Orman İşletme Müdürü Murat Körlü,” Bilinçsiz kullanımdan kaynaklı atıklar çevreyi kirletmişti. Bizde burada temizlik çalışması yaparak doğayı eski haline çevirmeye çalışıyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıl bal ormanını kurduklarını anımsatan Körlü,” Burada 11 adet parselimiz var. Arıcılarımız özellikle kış döneminde arılarını buraya koyarak faydalanıyor. Bizde burada çeşitli bitkileri dikerek arıcılarımıza fayda sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA