TARSUS’TA HAFIZLARA BELGELERİ VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA HAFIZLARA BELGELERİ VERİLDİ


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde Müftü Ali Can 'Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olup "Hafızlık Belgesi" almaya hak kazanan öğrencilere belgelerini verdi.

Müftülüğe bağlı Üçelif Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayan ve 2022 yılı Ocak ayında yapılan 'Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olan öğrencilerden Yasemin Alpaydın ve Fahriye Gül Ülker'e Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürlüğünce hazırlanıp gönderilen Hafızlık Belgeleri, İlçe Müftüsü Ali Can tarafından verildi.

Öğrencilere hafızlık belgelerini takdim eden Müftü Ali Can, "Üçelif Kur'an kursumuzda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur'an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur'an'ın ve İslam'ın hadimi olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına, Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum" dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA