MEZİTLİ BELEDİYESİNE BİR GECEDE İKİ ÖDÜL BİRDEN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ BELEDİYESİNE BİR GECEDE İKİ ÖDÜL BİRDEN


 

Haber Merkezi

 

Hayata geçirdiği projeler ve sosyal belediyecilik anlayışı ile dünya çapında bir üne kavuşmuş olan Mezitli Belediyesi, bu başarısını bir gecede iki ödül birden alarak taçlandırdı. İlk olarak Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bu yıl ilki gerçekleştirilen Çukurova 1. Kadın Zirvesi Başarı Ödülleri kapsamında "Yılın Kadına Değer Katan Belediye Başkanı" ödülünü kazandı. Yogun katılımın olduğu gecede, alkışlar arasında sahneye çıkan Başkan Tarhan'a ödülünü yarışmanın organizasyonluğunu yapan Saygın Kurt takdim etti.

 

AYNI GECE İKİNCİ ÖDÜL HABERİ DE BOLU'DAN GELDİ.

Mezitli Belediyesinin desteğiyle çekilen otizmli Mert’in öyküsü, Rotary Uluslararası Kısa Film Festivalinde (ROFİFE) ikincilik ödülü aldı. 16 yaşındaki otizmli Mert Ünsal'ın yaşadığı zorlukların konu edildiği ‘Benim Dünyam:Mert’ isimli filmin kazandığı ödülü ise Mezitli Belediyesi Eşitlik Birimi Sorumlusu Burcu Şanlı aldı. Benim Dünyam: Mert filmi, 42 ülkeden 676 filmin yarıştığı festivalde büyük beğeni kazanarak dev yapımların arasından sıyrılmayı başardı. Ödül kazanan filmlerin büyük bir kısmı Almanya, İspanya, Rusya, İran, Kazakistan gibi birçok farklı ülkeden bu festivale katılım sağlamıştı.

Mezitli Belediyesi olarak hayata geçirdikleri projelerin takdir edilmesinin ve ödüllendirilmesinin kendilerini gururlandırdığını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, "Projelerimizi hayata geçirirken ödül kazansın diye yapmıyoruz. En büyük ödül halkımızın gözündeki memnuniyeti görmektir. Biz halkımızın talep ve ihtiyaçlarına yanıt verecek projeler ortaya koyarken bu denli takdir ediliyor olması, benim ve çalışma arkadaşlarımızın motivasyonunu ve çalışma azmini artırmaktadır. Çalışmalarımız o denli takdir ediliyor ki artık bir gecede iki ödül birden alır hale geldik. Bu nedenle Bolu'da ki ödül törenine katılamadığımdan, eşitlik birimi sorumlumuz Burcu Şanlı giderek ödülümüzü aldı" dedi.

Toplumun her kesimine hitap edecek projeler geliştirdiklerinin altını çizen Başkan Tarhan, "Aynı gece hem kadınların daha güçlü olması ekonomik özgürlüğünü kazanması için Kadın Üretici Pazarları ve toplumumuzda yer alan otizmli bireylerin farkedilmesi için yaptığımız Benim Dünyam isimli kısa film ile ödül almamız bunun en güzel göstergesidir. Her iki ödül için; çalışmalarımızın başarıya ulaşmasında gösterdikleri azim ve özveri ile büyük katkı sunan çalışanlarımıza,  gönüllülerimize ve her koşulda desteğini esirgemeyen değerli Mezitli halkına teşekkür ediyorum" diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA