CHP’Lİ MUHALİFLER BİRLEŞİYOR MU? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP’Lİ MUHALİFLER BİRLEŞİYOR MU?


 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile arasının açık olduğu bilinen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın bir süre önce CHP’den ihraç edilen Büyükşehir Belediye Meclisi üyesi Serhat Servet Dövenci’yi ziyaret etmesi “CHP’li muhalifler birleşiyor mu?” dedirtti.

Hediye Eroğlu

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile arasının açık olduğu bilinen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilginç bir buluşmaya imza attı.

Başkan Bozdoğan, geçtiğimiz aylarda grup kurallarına aykırı davrandığı, parti sorumluluğuyla bağdaşmayan tutum içersinde olduğu ve bu tutumunu sosyal medya aracılığıyla paylaştığı gerekçesiyle CHP’den ihraç edilen Akdeniz ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Serhat Servet Dövenci’yi iş yerinde ziyaret etti.

 

ESKİ DOSTLAR

Ziyaret ile ilgili bilgi ve fotoğraflar Başkan Bozdoğan’ın ve Tarsus Belediyesi’nin sosyal medya hesabından da paylaşıldı. Bozdağan, paylaşımında “Çok değerli dostum Mersin Büyükşehir Belediye Meclis üyemiz Serhat Servet Dövenci'yi ziyaret ederek, hem gündeme dair sohbet ettik hem de hasret giderdik. Misafirperverliklerinden dolayı Serhat Servet Dövenci ile kıymetli eşi Tülin Dövenci'ye teşekkür ediyorum.”

Bozdoğan’ın ziyareti ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması ile Mersin’de CHP’li muhalifler birleşiyor mesajını verdiği iddia edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA