CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU:“GEREKEN YAPILACAK” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU:“GEREKEN YAPILACAK”


 

Gazetemiz Haberci’ye, CHP Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen saldırılar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından da kınandı. Gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Aslan’ı ağırlayan Kılıçdaroğlu, olayla ilgili olarak “Gereken yapılacak” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

Kuruluşunun 36’ncı yılını kutlayan Haberci Gazetesi’ne Şubat ayı içerisinde CHP Gençlik Kolları tarafından iki defa düzenlenen saldırı girişimine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan da tepki geldi.

CHP Mersin Gençlik Kolları İl Başkanı Alkım Sümer ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz öncülüğünde gazetemize yapılan saldırı sonrası bütün kesimler gazetemizi ziyaret ederek basın özgürlüğüne sahip çıkarken, Kılıçdaroğlu da sessiz kalmadı.

 

TÜM TÜRKİYE’DEN DESTEK YAĞDI

Tüm Türkiye’de tepki çeken saldırının CHP Merkez Yürütme Kurulu’na (MYK) taşınması sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun gereğinin yapılması için talimat vermesi ile parti içinde saldırıyı gerçekleştirenlere yönelik disiplin soruşturması açıldı. Emniyet ve parti içindeki disiplin soruşturması süreçleri devam ederken tüm Türkiye’den gazetemize ve basın özgürlüğüne sahip çıkılarak destek yağdı. Özellikle meslek örgütleri arasındaki dayanışma adeta ülkeye örnek oldu.

 

“GEREĞİ YAPILACAK”

Devam eden süreçle ilgili olarak Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemiz imtiyaz sahibi İbrahim Aslan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret eden Aslan, Haberci Gazetesi’ne saldırı ile ilgili yaptığı görüşmede, son duruma dair bilgiler verdi. Saldırıyı kınayarak, asla tasvip edilemeyeceğini belirten Kemal Kılıçdaroğlu, gereğinin yapılması için talimat verdiğini ve sürecin takipçisi olduğunu kaydetti.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA