MERSİN’DE SERBEST ORMANCILIK BULUŞMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE SERBEST ORMANCILIK BULUŞMASI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, orman alanlarında mantar, tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği ve orman bitki fidanlığı kurulmasının yasallaşması ile sahadaki çalışmalar için nasıl hareket edileceği konusunda serbest orman mühendisleri ve orman işletme müdürlükleriyle bir araya geldi.

Ttoplantıya; Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş, Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şube Başkanı Şensu Küçükateş ve yönetimi, ilgili şube müdürleri, Erdemli, Mersin, Tarsus Orman İşletme Müdürleri, Müdür Yardımcıları, Kadastro ve Mülkiyet Şefleri katıldı.

Bölge Müdürü Akduman; ormancılığın herkesin ortak paydası olduğunu, kamuda ve özel sektörde çalışan tüm orman mühendislerinin mesleğin itibarının korunması açısından sorumlu davranılmasını önemsediklerini ifade etti.

Ayrıca Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz da, görüntülü arayarak personeller ve serbest orman mühendislerinin çalışmalarında dikkat edilecek hususlar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Özellikle Orman Kanununun 16,17 ve 18. Maddeleri kapsamında uygulamada birliğin sağlanması amacıyla, serbest orman büroları çalışanları ve serbest meslek mensupları bilgilendirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA