TARSUS’TA DOKTORLAR CUMHURÝYET MEYDANI’NDA BULUÞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA DOKTORLAR CUMHURÝYET MEYDANI’NDA BULUÞTU


 

Haber Merkezi

 

Türkiye’de modern týp eðitiminin baþladýðý gün olarak kabul edilen ve týp alanýnda çalýþanlar için bir anma ve kutlama günü olan 14 Mart Týp Bayramý vesilesiyle Tarsus'ta doktorlar Cumhuriyet Meydaný’nda buluþtu. Düzenlenen buluþmaya katýlým saðlayan Tarsus Belediye Baþkaný Dr. Haluk Bozdoðan ve hekimler Atatürk Anýtý önünde saygý duruþunda bulunarak istiklal marþý okudular. Düzenlenen buluþmada hekimlere Tarsus Belediyesi tarafýndan Lokman Hekim’in “Her gün bir elma yiyenin öldüðüne þaþarým!” sözüne binaen elma daðýtýldý.

 

"MESLEKTAÞLARIM ÝÇÝN YÜKSELTÝLEN SESLERÝN SAVUNUCUSU VE DESTEKÇÝSÝ OLACAÐIMIN BÝLÝNMESÝNÝ ÝSTERÝM’’

Saðlýklý bir toplum için vatandaþlara gece gündüz demeden hizmet vermeyi ve meslek icabý karþýlaþtýklarý her türlü zorluklara raðmen hizmetlerini özveriyle devam ettirdiklerini ifade eden ve bu vesileyle meslektaþlarýnýn 14 Mart Týp Bayramýný kutlayan Baþkan Bozdoðan, ‘’ Ülkemizde hekimlerimizin; özlük haklarýnýn iade edilmesi, çalýþma koþullarýnýn iyileþtirilmesi ve mesleklerini daha ‘saðlýklý’’ koþullarda icra edebilmeleri için yükseltilen seslerin savunucusu ve destekçisi olacaðýmýn bilinmesini isterim. Bu saygýn ve onurlu mesleði büyük bir özveriyle yapmak için gayret göstererek ve insanlýða daha nitelikli bir yaþam sunmayý amaç edinerek, mesleðini büyük özveriyle yerine getiren tüm meslektaþlarýmýn 14 Mart Týp Bayramý’ný kutlarým’’ dedi.

 

"BUGÜN ÝLK ÝÞÝMÝMÝZ ULU ÖNDERÝMÝZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü ZÝYARET ETMEKTÝR’’

14 Mart Týp Bayramý’nda düzenlenen buluþmaya katýlan Dr. Ali Cerrahoðlu,’’ 1827 yýlýnda Türkiye'de modern týp eðitiminin baþladýðý gündür 14 Mart. Bugün saðlýk sorunlarýmýzý konuþtuðumuz, bir kutlama, bir anma günüdür. Ýyi ki varsýnýz, iyi ki geldiniz. Biz bugün Ata'mýzý ziyaret etmeden bir 14 Mart kutlayamayýz diye düþündük. 14 Mart’larda yaptýðýmýz ilk iþ bizlere özgür bir ülke kazandýran ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ziyaret etmek, güne onunla baþlamak, ona saygýlarýmýzý, minnetlerimizi sunmaktýr. Bugünün özellikle pandemi de kaybettiðimiz þehit meslektaþlarýmýz ve tüm þehitlerimizi de anýyoruz. Meslektaþlarýmýzýn Bayramý kutlu olsun’’ dedi.

 

"SAÐLIK ALANINDA ÖRNEK PROJELERÝMÝZ DEVAM EDECEK’’

Tarsus’ta saðlýk alanýnda önemli çalýþmalara imza atan Baþkan Bozdoðan, iþ saðlýðý güvenliði ve meslek hastalýklarý aðýrlýklý olmak üzere çevre saðlýðý, ana çocuk saðlýðý, sporcu saðlýðý gibi toplum saðlýðý ile ilgili öncelikli birçok alanda faaliyet göstermek, Tarsus halkýnýn saðlýk düzeyinin arttýrýlmasý ve geliþtirilmesine katkýda bulunmak amacý ile kentte hayata geçmiþ ve geçecek olan projeleri ile örnek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

 

BAÞKAN BOZDOÐAN, ‘’DOKTORLUK MESLEÐÝMÝ ÖMRÜMÜN YETTÝÐÝNCE SÜRDÜRÜP HALKIN SAÐLIK SORUNLARINI ÇÖZMEK ÝÇÝN GAYRET EDECEÐÝM’’

Göreve geldiði ilk günden bu yana hafta içi belediye baþkanlýk görevini yürütürken, diðer yandan da halkýn saðlýk sorunlarýyla ilgilenen Baþkan Bozdoðan,  “Eðiten Üreten Saðlýklý ve Kültürlü Tarsus” þiarýyla, Pazar tatilini vatandaþlara ayýrarak doktorluk mesleðini icra etmeye devam edeceðini ifade Baþkan Bozdoðan, bu davranýþý ile halkýn takdirini topluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA