MERSÝN BAROSU’NDAN OKUL KÜTÜPHANESÝNE KÝTAP DESTEÐÝ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSÝN BAROSU’NDAN OKUL KÜTÜPHANESÝNE KÝTAP DESTEÐÝ


 

Haber Merkezi

 

Çocuk Haklarý Merkezi baþlatmýþ olduðu kampanya kapsamýnda, Kargýpýnarý Anadolu Lisesi kütüphanesine kitap desteðinde bulundu.

Mersin ‘de okullarýn talep etmiþ olduðu eðitim seti, sýnava hazýrlýk kitaplar ve romanlar Mersin Barosu üyesi avukatlar tarafýndan temin edilerek kütüphaneye yerleþtiriliyor. Mersin Barosu Çocuk Haklarý Merkezi yürütme kurulu üyeleri Av. Özden Demir, Av. Funda Üvek ve Av. Hacý Baskak, Kargýpýnarý Okul yönetimini ziyaret ederek, talep edilen kitaplarý teslim etti.

Çocuk Haklarý Merkezi yürütme kurulu üyeleri daha sonra öðrencilere sunum yaparak; Hukuk öðreniminin kazanýmlarý, avukatlýk mesleði, meslek hayatýnda karþýlaþýlan zorluklar, Mersin Barosu Çocuk Haklarý Merkezi’nin amaçlarý, sosyal medyada siber zorbalýkla mücadele ve çözüm yollarý, sýnavlara hazýrlanýrken dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda öðrencilere bilgiler verdi. Ýnteraktif katýlýmýn saðlandýðý eðitimde, öðrencilerin avukatlýk mesleði ile ilgili merak ettiði sorular yanýtlandý.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA