"BERGEN" FİLMİ KOZAN’DA GÖSTERİLMEYECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"BERGEN" FİLMİ KOZAN’DA GÖSTERİLMEYECEK


 

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Bergen" filminin Adana’nın Kozan ilçesinde gösterilmeyeceğini açıkladı. Özgan, “Ben çocuklarıma neden şiddeti anlattırayım. Vatanına, milletine, devletine faydalı, milli duyguların yaşandığı içerikli filmleri sinemada kullanıyorum. İsterse orada milyon kazanayım koymam. Ben çocukların bunu öğrenmelerini doğru bulmuyorum” dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, gazetecilere yaptığı açıklamada "Bergen" filminin Kozan ilçesinde gösterilmeyeceğini belirtti. Başkan Özgan, "Belediyemiz kırsal mahallelerimizdeki çocuklarımıza ‘İyi ki Varsın Eren’ filmini izlettik ve yemeğe götürdük. Gençlerimiz için filimler getiriyoruz. Hür kuş gibi, Malazgirt gibi. Birinci önceliğimiz ticaret değil. Bu filmler nedir. Milli duyguların yer aldığı. Köy okullarımızdan öğrencilerimizden ücret almıyoruz" dedi.

 

"ÇEVİK KUVVET GELMİŞ, ÖYLE BİR ŞEY OLMADI HİÇ GÖRDÜNÜZ MÜ, SİNEMAYA BASKIN MI OLDU, ASPARAGAS"

"Ben Bergen’i yeni öğrendim. Bergin’in hikayesini anlattılar. Burada şiddet var. Ben çocuklarıma neden şiddeti anlattırayım" ifadelerini kullanan Başkan Özgan, "Vatanına, milletine, devletine faydalı, milli duyguların yaşandığı içerikli filmleri sinemada kullanıyorum. İsterse orda milyon kazanayım koymam. Ben çocukların bunu öğrenmelerini doğru bulmuyorum. Vizyona girdi dediler yalan, çevik kuvvet gelmiş dedi öyle bir şey olmadı hiç gördünüz mü, sinemaya baskın mı oldu. Asparagas. Hiç yayınlanmadı ki. Beni dün arayan Candaş Tolga’ya izah ettim. Dedim öyle uygun görülmüş. Yıllar önce yaşanmış bir olay. Hukukta gereğini yapmıştır belki bilmiyorum. Bende şunu soruyorum. Bunun reklamını mı yapıyorlar daha çok izlensin diye ortamı gererek reklam mı yapılıyor. Benim kimseden çekinecek halim var mı. Ben Allah’tan başka kimseden çekinmem korkmam. Burada gala falan olacaktı diye bir konu olmadı. Halis Serbest tarafından aranmadım bile. Kimseden çekinmem korkmam. Sadece budur. Kimse bunun altında bir şey aramasın” diye konuştu.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA