BÜYÜKŞEHİR’DE SPOR EMİN ELLERDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’DE SPOR EMİN ELLERDE


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı görevine geçte olsa yanlıştan dönülerek Ahmet Tarakçı’nın alınması ile deneyimli isim Emrullah Taşkın getirildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde taşlar yerinden oynadı. Burhanettin Kocamaz döneminde kapatılan Spor Daire Başkanlığı, Büyükşehir’de koltuğa Vahap Seçer’in oturması ile yeniden açılarak, başına daha önce de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini vekaleten yapan Ahmet Tarakçı getirildi.

Ancak Tarakçı bu görevde istenilen başarıyı gösteremedi ve sık sık eleştirilerin odağında yer aldı. Vahap Seçer’in eşi Meral Seçer’in akrabası olması nedeniyle liyakat ile değil, torpille atamaya yönelik yoğun eleştirinin de yapıldığı Tarakçı ile ilgili görev süresi içerisinde özellikle personele yönelik mobbing niteliğinde uygulamalara imza attığına ilişkin iddialarda sık sık gündeme geldi. Son olarak Tarsus Maratonu’nda fiyasko yaşanması ile ipi çekilen Tarakçı, açığa alınarak yerine Emrullah Taşkın getirildi.
 

GEÇTE OLSA YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ

Akdeniz Oyunları’nı Mersin’e kazandıran isim olarak da bilinen Taşkın, Mersin sporunun deneyimli ve tecrübeli öncü isimleri arasında yer alıyor. İmza attığı bir çok başarılı çalışma ile adını ülke genelinde duyuran Emrullah Taşkın’ın Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı görevine getirilmesi kentte memnuniyet yarattı.

Aslında spor daire başkanlığı yeniden açıldığında göreve getirilmesi beklenen Taşkın’ın ataması, geç de olsa yanlıştan dönme olarak yorumlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA