MEÜ PERSONELİNE ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ EĞİTİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEÜ PERSONELİNE ÖĞRENCİ İŞLEMLERİ EĞİTİMİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi’nde (MEÜ) öğrenci iş ve işlemleri uygulamalı eğitimini tamamlayan personele katılım ve teşekkür belgesi verildi.

MEÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve öğrencilerle ilgili işlemlerin yerinden yapılmasını amaçlayan ‘Mevzuat ve Uygulama Eğitimi’ pilot olarak uygulanan Fen-Edebiyat Fakültesinde tamamlandı. Eğitime katılan tüm personele katılım belgeleri ile eğitim sonrası uygulanan sınavda başarılı olan personele teşekkür belgeleri Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Çamsarı tarafından  takdim edildi.

Üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen belge takdim törenine; Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci, Üniversite Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Murat Gizir, Üniversite Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Önder Sünbül, Üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Ertul Dere ve eğitim alan personel katıldı.

Törende ilk olarak, gerçekleştirilen eğitim hakkında katılımcılara bilgi veren Üniversite Genel Sekreter Yardımcısı Gaye Tuğuz; eğitimlerde personele; yönetmelik, yönerge ve uygulamalı diğer tüm konularda kapsamlı bilgiler verildiğini bu sayede de işleyişin daha hızlı ve verimli olmasının sağlanacağını ifade etti.

Konuşma sonrasında, Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı tarafından eğitim alan personele katılım ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Eğitim sonunda gerçekleştirilen sınav sonucu en başarılı dört personeline ise hediyeleri Üniversite Genel Sekreteri İsa Değirmenci tarafından takdim edildi.

Tören sonrasında Üniversite Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nı da ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, burada Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Ertul Dere’den birimdeki faaliyetler ile ilgili bilgi aldı ve personeli ile sohbet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA