ELEKTRÝK TEKNÝSYENLERÝ’NDE YALIN DÖNEMÝ BAÞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ELEKTRÝK TEKNÝSYENLERÝ’NDE YALIN DÖNEMÝ BAÞLADI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Elektrik Bobinaj ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasýnýn üç baþkan adayýnýn yarýþtýðý genel kurul toplantýsýnda ipi göðüsleyen taraf Hüseyin Yalýn ve ekibi oldu.

Mersin Güney Düðün Salonunda yapýlan genel kurul toplantýsýna Mersin ESOB Yönetim Kurulu Baþaný Talat Dinçer, Mersin Kahveciler Odasý Baþkaný Nihat Dagdelen, Tarus Kasaplar Odasý Baþkaný Nail Uçak, Tarsus Fotoðrafçýlar Odasý Baþkaný Cumali Taþ, Mersin Tesisatçýlar Odasý Baþkaný Hasan Çokgün, Mersin Kunduracýlar Odasý Baþkaný Fatih Özcan, Mersin Berberler ve Kuaförler Odasý Baþkaný Doðan Gündüz, Mersin Giyim Eþyasý Ýmalat ve Satýcýlarý Esnaf ve Sanatkarlar Odasý Baþkaný Halim Çavuþoðlu, Mersin Kasaplar Odasý Baþkaný Erdal Pekmez, Mersin Marangozlar ve Mobilyacýlar Odasý Bekir Yücesoy, Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odasý Baþkaný Ahmet Özdemir, Mersin Madeni Sanatkarlar Odasý Baþkaný Sabit Yelkovan ile oda üyeleri katýlým gösterdi.

Divan Baþkanlýðýna Mersin ESOB Yönetim Kurulu Baþkaný Talat Dinçer, divan kuruluna ise Doðan Gündüz, Nihat Daðdelen ve Cumali Taþ’ýn oy birliðiyle getirildiði genel kurul, saygý duruþu ve istiklal marþý ile baþladý. Ardýndan Divan Baþkaný Talat Dinçer tarafýndan genel kurula okunan gündem oy birliðiyle kabul edildi. Ardýndan Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaþ tarafýndan odanýn geçmiþ dönem çalýþma, hesap ve denetim kurulu raporlarý okundu ve okunan raporlar yönetim ve denetim kurullarýnýn ibrasýyla birlikte kabul edildiði genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi.

Mevcut Baþkaný Mehmet Erol, Hüseyin Yalýn ve Yunus Ýnce’nin listelerinin yarýþtýðý genel kurulda zafere ulaþan isim Hüseyin Yalýn ve ekibi oldu. Hüseyin Yalýn baþkanlýðýndaki Mersin Elektrik Bobinaj ve Benzerleri Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odasýnda Ahmet Güzeller, Ali Bucak, Ergül Doðan, Ýdris Özmen, Hüseyin Yaman, Ali Deðerli yönetim kurulu, Gökhan Duran Vural Çýpan ve Mehmet Kavukoðlu Denetim kurulu olarak görev aldý.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA